Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2021-06-30
Arbetsplats Fålhagens vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH133/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att bli en del av oss på Fålhagens vårdcentral!

Vi söker nu en distriktsläkare till Fålhagens vårdcentral. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna distriktsläkardagar där primärvårdens alla läkare träffas för fortbildning och erfarenhetsutbyte. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kolleger. Vi satsar på trygga anställningar och bra förmånspaket via vårt kollektivavtal. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.V

Ditt uppdrag

Hos oss kommer du att ha ett omväxlande arbete i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med goda möjligheter till att även ha andra stimulerande uppgifter som tex handledning av AT/ST-läkare.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin och svensk legitimation. Du ser utmaningen och glädjen i att följa dina patienter genom livets alla åldrar. Du är en god kommunikatör på svenska både i tal och skrift och kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor.

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och för att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt. Din samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten kommer du att få nytta av hos oss.

Vår verksamhet

Fålhagens vårdcentral ligger centralt i ett av Uppsalas mest attraktiva lägen i nära anslutning till resecentrum och tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi är drygt trettio medarbetare som ansvarar för omkring 10 200 listade patienter. På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande.

Med mottot " tillsammans för din hälsa " träffar vi patienterna via telefon och vid akuta samt planerade besök. För att möta våra patienters skiftande behov och önskemål har vi öppet vardagar mellan klockan 7 - 17.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta verksamhetschef Hannele Ristolainen på hannele.ristolainen@regionuppsala.se eller 018-611 14 70

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan.  Bifoga kopia på din specialist legitimation, meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1500 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.