Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2021-06-20
Arbetsplats Knivsta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH104/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Varmt välkommen att bli en del av teamet på Knivsta vårdcentral!

Verksamheten är en stabil och välbemannad vårdcentral där vi sätter patientkontinuitet och kvalitet i fokus. På grund av ökad listning och utökat uppdrag söker vi nu en specialist i allmänmedicin på heltid eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med omväxlande uppgifter liksom stor möjlighet till handledning av studenter och AT/ST-läkare. Det finns möjlighet till uppdrag på BVC, SÄBO och MVC enligt dina önskemål.

Din kompetens

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation som har ett gediget intresse av att utvecklas inom allmänmedicin.
Du besitter en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du har god kännedom om det svenska sjukvårdssystemet och ser det goda bemötandet som ett av dina viktigaste verktyg i patientmötet. Vidare har du en vilja att utveckla verksamheten tillsammans med övriga medarbetare på vårdcentralen.

Vår verksamhet

Knivsta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger på gångavstånd från Knivsta station, med bra tågförbindelser till både Uppsala och Stockholm. Knivsta kommun växer snabbt och en tredjedel av befolkningen är barn och ungdomar, vilket märks även på vårdcentralen. Vi har 11 600 listade och ett 50-tal medarbetare.

På vårdcentralen finns alla professioner representerade med fysioterapeuter, kurator, psykolog, dietist, distriktsköterskor, astma-, diabetes- oh sviktsköterska. Vi har därför stora möjligheter till multiprofessionellt teamarbete med olika patientutbildningar, som t ex KOL- och smärtgrupper där vi får nytta av vårt gym. Verksamheten omfattar: mottagningsverksamhet, mödra- och barnhälsovård, ungdomsmottagning och äldreboende.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta verksamhetschef Anna Waxin, anna.waxin@regionuppsala.se eller 018-611 69 22.

Fackliga företrädare nås via växeln 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på din legitimation och intyg på det som styrker din kompetens och erfarenhet. intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1600 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.