Sjuksköterskor till Hospice

Sista ansökningsdag 2021-06-23
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS569/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Den specialiserade palliativa vården på Akademiska sjukhuset bedrivs på palliativt centrum som består av Hospice, avdelningen för specialiserad hemsjukvård (ASH) och palliativa konsultteamet. Till hösten planerar vi att öppna upp ytterligare vårdplatser för patienter med specialiserade palliativa vårdbehov i livets slut. Vi behöver då utöka vårt team med flera sjuksköterskor till palliativt centrum med placering på Hospice. På Hospice vårdas patienter med olika diagnoser och i olika åldrar som är i behov av specialiserad palliativ slutenvård.

Ditt uppdrag

 Som sjuksköterska på Hospice arbetar du i ett multidisciplinärt team där du ansvarar för och leder omvårdnadsarbetet samt ger stöd till närstående tillsammans med det övriga teamet. Tjänsten innefattar även varierade arbetsuppgifter så som avancerad symtomlindring med t.ex. läkemedelspumpar, spinal smärtlindring och trakeostomi. 

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Gärna med några års erfarenhet, men även du utan erfarenhet med intresse av palliativ vård är välkommen att söka. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom palliativ vård eller erfarenhet av palliativ vård, men inget krav.  Du är strukturerad och kommunikativ, är stresstålig och tycker om att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Din kompetens

Samarbetsförmåga – Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt. 
Flexibel – Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är lösningsfokuserad.
Kvalitetsmedveten – Du är noggrann, följer upp och strävar efter att uppfylla kvalitetsmål.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning på mellan 75-100%.  Arbetspass fördelat till dag, kväll, helg och med möjlighet till rotation till ASH.
Vi tillämpar individuell inskolning och mentorskap efter önskemål. Vi har grupphandledning varje månad.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Lisa Sörell, Avdelningschef 018-617 16 66
Mia Grillfors Mård, Sektionsledare 018-617 32 49
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.