Dagsjuksköterska till plastik- och käkkirurgi

Sista ansökningsdag 2021-06-23
Arbetsplats Verksamhetsområde plastikkirurgi och käkkirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS583/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som vår dagsjuksköterska och har ett stort intresse för pre- och postoperativ kirurgisk vård! 

Vår verksamhet

Avdelning 85F2 är en kirurgisk vårdavdelning med inriktning mot plastik- och käkkirurgi samt brännskadevård på en och samma avdelning, med 10-12 vårdplatser. Sjuksköterskan arbetar i team med undersköterska.  

Vi vårdar både vuxna och barn med ett intag av patienter som är både planerat och akut. Patienter med behov av särskild högspecialiserad vård tas emot från vårt eget län, den region vi ansvarar för i egenskap av universitetssjukhus, från hela riket samt även från utlandet.  
Vi erbjuder ett varierande arbete med utmaningar och stor stimulans som bidrar till utveckling av din kompetens. I vår specialitet återskapas funktionalitet efter tex. tumörsjukdomar, svåra kroppsskador såsom brännskador och medfödda missbildningar. Den rekonstruktiva plastikkirurgin vid Akademiska sjukhuset är erkänd som ett av de ledande centren inom plastikkirurgi både nationellt och internationellt.  

Ditt uppdrag

Som dagsjuksköterska på 85F avlastar du ordinarie sjuksköterska, som normalt är två stycken. Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska har en stor spännvidd och omfattar t.ex. allt från provtagning, medicinteknik, läkemedel, dokumentation, jourpatienter till att ansvara för vården av ett antal patienter.  

Omvårdnads- och övervakningsbehovet för våra patienter är mycket varierande, där stort fokus ligger på smärtbehandling, nutrition och sårvård. Vårdtiderna varierar från mycket korta upp till längre tid, allt beroende på vårdbehov eller utfört ingrepp. Ditt uppdrag innebär tät kommunikation med kollegor, inte minst med vår vårdplatskoordinator. Möjlighet till eget ansvarsområdet finns för alla våra medarbetare, något som utvecklar dig och hela vår verksamhet. 

Du får en individuellt anpassad introduktion i syfte att ge kunskaper och god förståelse för vår verksamhet. Dag sjuksköterskans roll är mycket betydelsefull och gör att du tillsammans med dina kollegor bidrar till en god arbetsmiljö.  

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, några års erfarenhet i yrket är en stor fördel för rollen som sjuksköterska. Har du erfarenhet av kirurgisk vård är det meriterande men inget krav.  

Din kompetens

Som person är du glad, trygg och ett engagemang i ditt arbete. Du är ansvarstagande, har alltid patienten i fokus och uppskattar teamarbete. Har du ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och dessutom god samarbetsförmåga är denna roll utmärkt för dig. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som sjuksköterska dagtid, dvs arbetstiden är förlagd måndag till fredag. Tjänsten är endast förlagd till vardagar, så du är ledig alla helgdagar. Lön och tillträde enligt överenskommelse. 

Du kommer att få en inskolning på 6 veckor tillsammans med en handledare, introduktionen anpassas till dina förkunskaper så att du ska känna dig trygg i din roll hos oss. Kontinuerlig kompetensutveckling under karriären är en självklarhet för oss. Vi hjälper gärna till dig med att hitta bostad om du har funderingar att flytta till Uppsala.  

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Sabina Lindberg 018-611 54 26 
Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden så tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök redan idag! 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.