Arbetsledare

Sista ansökningsdag 2021-06-27
Arbetsplats Folktandvården Skutskär
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV48/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du bidra till en god tandhälsa i en växande region? Drivs du av att skapa relationer och bidra till en hållbar verksamhet? Då ska du söka tjänsten som arbetsledare hos oss.

Vår verksamhet

Skutskär är en ort i Älvkarleby kommun med mycket vacker natur kring hav och älv och inbjuder till ett rikt friluftsliv för dig som är intresserad av det. Folktandvården Skutskär ligger i centrala Skutskär med goda tågförbindelser till både Uppsala och Gävle. På kliniken finns en bred kompetens och brett uppdrag. Idag arbetar här fem tandläkare, fyra tandhygienister och åtta tandsköterskor i trivsamma lokaler.

Ditt uppdrag

Som arbetsledare ingår du i klinikledningen tillsammans med verksamhetschefen. Du kommer bl.a. att ansvara för den löpande verksamheten på kliniken, hantera schemaläggning och personalfrågor såsom arbetsrätt, arbetsmiljö, rekrytering samt vara delaktig i klinikens budgetarbete och verksamhetsplanering. Du ingår även i ett nätverk där ett flertal klinikledningar gemensamt arbetar med verksamhetsfrågor.

Tjänsten förutsätter en mycket god förmåga att planera och genomföra en effektiv produktionsplanering och schemaläggning där alla resurser i form av personal och behandlingsrum används optimalt. Som arbetsledare sätter du också stor vikt vid att bibehålla vår goda arbetsmiljö och säkerställa hög kvalité i bemötandet och omhändertagandet av våra patienter.

Är du den vi söker?

Vi vill att du är utbildad inom tandvårdsområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap. Vi söker dig som har en mycket god organisations- och kommunikationsförmåga och är lyhörd i kontakten med andra människor. Vi förutsätter att du har ett stort engagemang, en stark vilja att utveckla samt förmåga att skapa goda relationer. Du behöver kunna se möjligheter i förändring och kunna anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 • Personlig mognad - Är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.
 • Samarbetsförmåga - Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
 • Övertygande - Är duktig på att påverka och övertyga. Får andra ändra åsikt eller beteende.
 • Strukturerad - Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.
Självgående - du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.

Vi erbjuder

Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

 • En tillsvidareanställning inom ditt tandvårdsyrke med förordnande som arbetsledare
 • Utvecklingsprogram för chefer och ledare inom Region Uppsala
 • Nätverk med andra arbetsledare inom Folktandvården i Uppsala län
 • Tjänstepension
 • Ett starkt försäkringsskydd
 • Extra semesterdagar till dig över 40 år
 • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vi ser fram emot din ansökan!

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna!

Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Vill du veta mer?

 • Verksamhetschef Elisabeth Mårtensson, 070-216 59 59
 • HR-chef Cecilia Bernström, 018-611 61 93
 • HR-konsult Sara Beskow, 018-611 65 46
 • För SRAT Monica Edling, 070-735 33 50
 • För TT Isabel Brundin 070- 508 13 10
 • För Vision Jonas Wärnsberg 018-611 21 91

Vill du jobba med oss?

Välkommen att söka via länken nedan. Vi vill att bifogar personligt brev, meritförteckning och eventuell yrkes-legitimation till din ansökan.
Sista dag för ansökan är 27 juni 2021.

Mer om oss som arbetsgivare:


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län