Projektledare för införande av handlingsplan för suicidpreventivt arbete

Sista ansökningsdag 2021-06-17
Arbetsplats Verksamhetsområde sjukhusadministrationen
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS593/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Med engagemang och kunskap strävar vi efter att bli det ledande universitetssjukhuset i Sverige. Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa det största värdet för våra patienter.  Vi arbetar efter att skapa en kontinuerlig utveckling och ett lärande för våra medarbetare. Vill du vara med som projektledare i att införa strategin för suicidpreventivt arbete på Akademiska sjukhuset under hösten 2021?

Ditt uppdrag

Som projektledare kommer du ha huvudansvaret att införa handlingsplaner för suicidpreventiva arbete på Akademiska sjukhuset. Arbetet innebär att du självständigt och tillsammans med arbetsgruppen för sjukhusets suicidpreventiva arbete utvecklar och implementerar handlingsplanerna. 

Läs mer om Region Uppsalas suicidpreventiva arbete  

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning kopplat till vård med lägst magisternivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatri, att ha arbetat med projekt och processledning, förbättringsarbete inom kvalitets- och patientsäkerhet, chef- och ledarskap, och att du har god datorvana.   

Du har en god förmåga att lyssna, kommunicera, uttrycka dig i tal och skrift och arbeta med andra människor. Vidare har du lätt att lära, är strukturerad, samarbetsvillig och kan arbeta självständigt när det behövs. Du är drivande och redo att samarbeta med andra för att utveckla vården för våra patienters bästa.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid tom 2021-12-31 med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Chefsjuksköterska Marie Sjödin,  marie.sjodin@akademiska.se
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.