Underläkare psykiatri

Sista ansökningsdag 2021-06-24
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS594/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde psykiatri vid Akademiska sjukhuset är organiserad i fem subspecialiserade sektioner där sektionen beroende- och neuropsykiatri ingår. I sektionen finns två vårdavdelningar 4A med inriktning beroende/smärta och samsjuklighet och 4B med inriktning abstinens/akuta beroendetillstånd. Inom öppenvården har vi Beroendemedicinska mottagningen, Neuropsykiatriska mottagningen, LARO-mottagningen och de psykiatriska mottagningarna i Bålsta och Enköping.

Vi finns i moderna lokaler på Akademiska sjukhusets kärnområde med kort gångavstånd från Uppsala Resecentrum.

Ditt uppdrag

Som underläkare hos oss kommer du att arbeta med psykiatrisk diagnostik och behandling. Placeringen är huvudsakligen på neuropsykiatriska mottagningen för vuxna och du kommer att få erfarenhet av både ADHD- och autismutredningar samt läkemedelsuppföljning vid ADHD. Du kommer att arbeta i team med specialistläkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer, arbetsterapeuter och socionomer. Hos oss får du en möjlighet att utvecklas genom stimulerande möten med patienter och kollegor samt genom regelbunden handledning. Tillsammans skapar vi en utvecklande och utmanande arbetsplats.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har läkarexamen med ett brett och genuint intresse av psykiatri. I ditt arbete sätter du alltid patienten i fokus. Du har god förmåga att kommunicera. Du som person bör vara ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom beroende och psykiatrin. Stämmer detta in på dig kan Neuropsykiatriska mottagningen vid Akademiska sjukhuset vara rätt utmaning för dig.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tidsbegränsade vikariat till och med 31/12. Tjänstgöringsgrad heltid. Tillträde 15/8 eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Sektionschef Åsa Magnusson 018-617 03 56
Chefsöverläkare Tobias Eriksson 018-611 21 72
Facklig kontaktperson nås via Upplands Allmänna Läkarförening, 018-611 34 95

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, tjänsten kan tillsättas under ansökningsperioden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.