Projektledare bygg och installationsprojekt

Sista ansökningsdag 2021-08-22
Arbetsplats Projektavdelningen
Förvaltning Fastighet och service
Referensnummer LSU16/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Nu söker vi dig som vill projektleda Region Uppsalas spännande bygg och installationsprojekt och bidra till samhällsnytta.

Vår verksamhet

Våra projekt omfattar främst ny-, till- eller ombyggnation av sjukvårdsbyggnader i installationstäta miljöer. En av utmaningarna är att genomföra projekt samtidigt som en fungerande vårdverksamhet ska bedrivas parallellt. Här krävs samsyn, samarbete och problemlösning!

Du kommer att ingå i ett härligt gäng på projektavdelningen med chefer, projektledare, funktionsplanerare och stab.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare leder du byggprojekt från förstudie till slutbesiktning. Du ansvarar för att fastställda kvalitets-, ekonomi- och tidsramar följs. Du medverkar vid beredning av ärenden och framtagande av beslutsunderlag. Du driver dina projekt självständigt och samverkar med interna aktörer, konsulter, entreprenörer och myndigheter. Du håller i upphandlingar inom dina projekt liksom framtagande av kalkyler och andra underlag. Du planerar, följer upp och rapporterar.

Dina kvalifikationer

Du har akademisk examen från högskola/universitet med inriktning bygg/fastighet/ teknik eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren betraktar som likvärdig.
Du har flerårig erfarenhet av att leda projekt, gärna i installationstäta miljöer.
Meriterande är fördjupad erfarenhet och kunskap inom entreprenadjuridik, entreprenadupphandling, lagen om offentlig upphandling (LOU), projektekonomi och planering liksom om du är certifierad projektledare.

Du är en person med både vilja och vana att skapa goda relationer och hitta vägar för samarbete och samsyn.
Du utmanas och stimuleras av komplexa verksamheter. Du arbetar strukturerat och målinriktat och har ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt.

Vi erbjuder

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.
Vårt kontor finns inom Akademiska sjukhusets område i nyrenoverade historiska lokaler från 1800-talet.

Vill du veta mer?

Kontakta projektområdeschef Leif Haagensen, telefon 072-2041833
Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.

Vill du veta lite mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här!

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Din ansökan vill vi ha senast 22 augusti.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Fastighet och service

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?