Undersköterska till NIVA

Sista ansökningsdag 2021-06-27
Arbetsplats Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS598/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi söker dig som vill arbeta på en högspecialiserad och högteknologisk intensivvårdsavdelning på ett av Sveriges största sjukhus. På NIVA vårdas barn och vuxna med bland annat traumaskador, cerebrala blödningar och övriga skador som påverkar nervsystemet.

Ditt uppdrag

Du kommer att ha en viktig roll i samarbetet där olika professioner arbetar tillsammans för patientens bästa. Vi har 8–10 intensivvårdsplatser där vi arbetar i team kring patienten. Niva är en välfungerad organisation där all personal har studiedagar två gånger på höst och vår. Din inskolning är individuell beroende på vad du har för tidigare erfarenheter. Vi tar tillvara på personalens engagemang och kunskap i vårt kontinuerliga kvalitetsarbete.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, där erfarenhet inom intensivsjukvård kan vara meriterande. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Detta visar sig inte bara i din höga arbetsmoral utan också i ditt orädda och målmedvetna sätt. Du är inte bara en skicklig undersköterska, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi har rotationstjänstgöring. Vi tillämpar schemamodell och lägger våra scheman individuellt.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef: Monica Edberg, 018-611 49 62
Bitr. Avdelningschef: Ann-Sofie Spinord, 018-611 49 79
Bitr. Avdelningschef: Anna Gradin, 018-611 87 87 
Bitr. Avdelningschef: Fama Jobe, 018-617 21 60
Fackliga representanter nås via växeln 018 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.