Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2021-06-20
Arbetsplats Svartbäckens vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH181/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till hos oss på Svartbäckens vårdcentral!

Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill vara en del i vårt team och utvecklas tillsammans med oss och få ett arbete som både är varierat och stimulerande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Region Uppsala och Nära Vård och Hälsa har förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska hos oss kommer att vara ett varierat arbete. Det handlar bl a om att bedöma och hjälpa patienter i telefonrådgivningen men även i det direkta mötet i planerad mottagning eller drop-in. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner.

Vår verksamhet

Svartbäckens vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala och är en av länets största vårdcentraler. Vi ligger centralt i Uppsala och har drygt 19 000 listade patienter och vi är 75 medarbetare som arbetar på vårdcentralen. Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag. Våra patienter är både unga och äldre som bor i området eller i omkringliggande landsbygd. Det gör vårt arbete både omväxlande och utvecklande. Till verksamheten hör även filialen Bälinge vårdcentral.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med erfarenhet från primärvård. 

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt och att du lätt kan skapa kontakt med både patienter och kollegor. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team men även att du har förmåga till självständigt arbete. Vi lägger stor vikt vid viljan och förmågan att utveckla verksamheten tillsammans med övriga kollegor på mottagningen.

Vill du veta mer?

För mer information är du varmt välkommen att kontakta gruppchef Ulrika Adolfsson på tel 018-611 74 36.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din legitimation och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 20 juni, men vi intervjuar fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.


Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom specialiserad habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.