Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2021-06-24
Arbetsplats Eriksbergs vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH242/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Sjuksköterska på väg mot nya uppdrag? Bli en av oss på Eriksbergs vårdcentral!

Nu kan vi erbjuda en tjänst som sjuksköterska till vår mottagning på Eriksbergs vårdcentral. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Vi är ett trevligt sjukskötersketeam som letar efter en kollega, kanske är det dig vi söker? Som sjuksköterska på vårdcentralen arbetar du med triagering och rådgivning via telefon, meddelanden via 1177 och jourfallsbedömningar. På vårdcentralen har vi flertalet sjuksköterskeledda mottagningar riktat mot diabetes, astma/KOL och hjärtsvikt. Under 2021 kommer vi också vara delaktiga i projektet att starta Äldremottagning samt vara pilotvårdcentral kring arbetet att med psykisk hälsa. Sedan 2019 är vi också Akademisk vårdcentral med uppdrag att arbeta utveckling, utbildning och forskning. Vad detta innebär och vilka möjligheter som finns berättar vi gärna mer om.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill arbeta inom primärvården. Det är även meriterande om du har några års erfarenhet av mottagningsarbete inom primärvård.

För oss är det viktigt att du är flexibel, tycker om att ta helhetsansvar och har en stor vilja att ständigt utveckla verksamheten med patienten i fokus. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team, men även att du har förmåga till självständigt arbete. Som sjuksköterska samverkar du med övriga professioner på vårdcentralen. 

Vår verksamhet

Eriksbergs vårdcentral ligger vid Västertorg i stadsdelen Eriksberg i Uppsala. Vi har ca 9000 listade patienter och är ungefär 35 medarbetare. Vi erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Den breda variationen från barnfamiljer till äldre patienter skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats. 

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer. 

Vill du veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Sandra Waara på tel. 018-611 79 65, om du vill veta mer om verksamheten och arbetet.

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på din legitimation, CV och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 24 juni. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa