Sjuksköterska/Distriktssköterska

Sista ansökningsdag 2021-06-27
Arbetsplats Flogsta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH255/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till oss på Flogsta vårdcentral!

Vi söker dig som vill arbeta som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss och välkomnar dig till en trygg och stabil arbetsgrupp med gott samarbete och öppet arbetsklimat. Vi erbjuder ett vikariat på heltid med tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse t o m  31december 2021, men med möjlighet till förlängning.  

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om förmånerna här. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter innefattar ett varierat arbete som sjuksköterska/distriktssköterska på en vårdcentral såsom att till exempel bedöma/hjälpa patienter i telefonrådgivningen och i det direkta mötet i planerad mottagning. Du arbetar också med det digitala verktyget 1177 och Prator för korrespondens med kommunens hemsjukvård. Du arbetar i tätt samarbete med övriga professioner.

Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner. Arbetstiden är förlagd till vardagar 8–17.

Vår verksamhet

Flogsta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala och tillsammans med filialen i Stenhagen har vi ca 13 000 listade patienter. Tillsammans är vi ca 50 medarbetare och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade. Vi arbetar i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer. 

För tillfället är vi belägna på Samariterhemmet mitt i Uppsala men planeras att slås ihop med Kungsgärdets vårdcentral med placering på Kungsgärdets center. Det kommer innebära en positiv utvidgning av uppdraget och en möjlighet till samlokalisering av vårdcentralsresurser samt att du som medarbetare kommer ingå i ett större kollegialt sammanhang med alla fördelar det innebär.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska, gärna med erfarenhet från primärvård och arbete på vårdcentral.

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du positiv och kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor. Du har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Det är viktigt att du har en förmåga och vilja att utveckla verksamheten tillsammans med övriga kollegor på mottagningen.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta tf gruppchef Ida Salo på ida.salo@regionuppsala.se eller 070–6101861 om du vill veta mer om tjänsten eller verksamheten

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din legitimation och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast den 27 juni, men vi intervjuar fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom specialiserad habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.