Underläkare visstid

Sista ansökningsdag 2021-08-15
Arbetsplats Närvårdsavdelningen i Uppsala
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH258/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till Närvårdsavdelningen!

Vi söker en underläkare som vill vara med och driva och utveckla verksamheten på Närvårdsavdelningen och som gillar att arbeta i vårdteam. Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 100% med start så snart som möjligt. Anställningen är på ett år med goda möjligheter till förlängning tills du får AT-tjänstgöring. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag
Sedvanligt avdelningsarbete med bland annat för- och eftermiddagsrond av patienter.

Din kompetens
Du som söker tjänsten ska ha läkarexamen. 

Personliga egenskaper som vi värdesätter är drivkraft och samarbetsförmåga. Eftersom vi kontinuerligt utvecklar vår avdelning söker vi dig som är nytänkande och ser förändringsarbete som en naturlig del i det dagliga arbetet.

Meriterande: Kunskap att arbeta med Region Uppsalas datajournalsystem.

Vår verksamhet
Närvårdsavdelningen i Uppsala tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger vid natursköna Ulleråkersområdet i Uppsala. Vi vänder oss i första hand till äldre patienter som behöver inneliggande sjukvård men inte sjukhusets resurser för utredning. Patienterna kommer antingen via remiss från primärvården, via direktinläggning av Mobilt närvårdsteam eller från akutmottagningen på Akademiska sjukhuset. Medelvårdtiden är cirka en vecka.

Att våra patienter ska få sina vårdbehov tillgodosedda även när de kommer hem från avdelningen är en mycket viktig del i vårt arbete. Därför samverkar vi med exempelvis Mobilt närvårdsteam, reguljär primärvård, hemsjukvård och övriga i det nätverk som skapar värde för patienten. Här har vi mer tid för varje patient och arbetar enligt en struktur med personcentrerad vård.

Vill du veta mer?
Har du frågor så hör gärna av dig till verksamhetschef Mattias Taflin, tel 018-611 71 72 v.28 och verksamhetschef  Monica Rogberg, 018-611 62 66 v29-30. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 31 augusti. Rekrytering sker fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökning.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.