Sjuksköterska Dagtid

Sista ansökningsdag 2021-07-30
Arbetsplats Ortopediska rehabiliteringsavdelningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE69/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du arbeta på ett mindre sjukhus där nära samarbete, utveckling och stor omtanke om patienten är viktig? Vi på Ortopediska rehabiliteringsavdelningen söker nu en kollega som brinner för teamarbete med varje patients unika förutsättningar och personliga mål i fokus.

Vår verksamhet

Här på Ortopediska rehabiliteringsavdelningen arbetar ett engagerat gäng som haft förmånen att tillsammans starta upp en ny avdelning. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat och rehabiliterande förhållningssätt, något som är utgångspunkt i mötet med patienten såväl som i utveckling av verksamheten.

Vi är en slutenvårdsavdelning för patienter med ortopediska diagnoser som har ytterligare behov av vård och rehabilitering efter exempelvis trauman, frakturer- eller protesoperationer. Vårdtiderna är vanligen mellan sju och tio dygn och anpassas efter patienternas behov. Avdelningen ligger i lugna, fina lokaler med majoriteten enkelrum. I anslutning finns även en rehabträdgård med möjlighet till utevistelse och träning för patienterna.

Teamarbetet är centralt på avdelningen, något som möjliggör en helhetsbild av patienten, individanpassade åtgärder samt främjar patientsäkerheten. Tillsammans har vi dagliga avstämningar i teamet som består av sjuksköterskor, undersköterskor, ortoped, medicinläkare, underläkare, apotekare, arbetsterapeut, fysioterapeuter och kurator.

Vi fokuserar på hälsosamma arbetsscheman och arbetstider, utvecklande teamronder, personcentrerad vård, daglig styrning med mera. Du är själv med och skapar din arbetsplats och dess möjligheter.

Ditt uppdrag

I rollen som Sjuksköterska dag arbetar du kliniskt som sjuksköterska men också med att driva och utveckla klinikövergripande uppdrag som stärker patientsäkerhet, omvårdnad och kompetensutveckling.

I din roll som sjuksköterska är du en stöttepelare i det dagliga arbetet. Du handleder kollegor, studenter och är drivande i utvecklingen av avdelningen. Du nyttjar din omvårdnadskompetens och delar med dig i teamet. Du tar aktivt ansvar för att utveckla enheten, driver utvecklingsarbeten samt med stöd av klinikledningen ta egna initiativ till ständiga förbättringar.

Målsättningen med denna tjänst är att du som sjuksköterska ska kunna vara med och påverka din egen, dina kollegors och patienternas resa i sjukhuset till att vara så trygg, motiverande och stimulerande som det bara kan bli.

Vi arbetar för att effektiva utskrivningar och arbetar aktivt för ett gott samarbete med våra kollegor i kommunen. Du kommer att vara vår expert kring in/utskrivningsprocessen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med en specialistexamen inom Geriatrik eller liknande. Har du inte en specialist men är intresserad av att utbilda dig till en sådan är detta något vi kan hjälpa till med. Du är trygg i din yrkesroll och kan hantera varierande och omväxlande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har förmåga att driva utveckling och systematiskt omvärldsbevaka omvårdnadsområdet.

Som person är du ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är utpräglat samarbetsinriktad. Meriterande är erfarenhet av arbete inom liknande verksamhetsområde, omvårdnadsutvecklingsarbete samt teambaserad vård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, 100%. Dagtid, måndag till fredag.

Lasarettet i Enköping är ett hälsofrämjande sjukhus och satsar därför mycket på friskvård. Det innebär att du har en friskvårdstimme och tillgång till personalgym liksom ett flertal träningsaktiviteter.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta
Avdelningschef Johan Kumblad: 0171-418287 johan.kumblad@regionuppsala.se
Facklig kontaktperson: Johanna Nordgren johanna.nordgren@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Bifoga gärna examensintyg och legitimationsbevis i din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.