Barnmorska

Sista ansökningsdag 2021-07-04
Arbetsplats Samariterhemmets vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH262/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka tjänsten som barnmorska hos oss på Samariterhemmets vårdcentral!

Vi söker dig som med engagemang och drivkraft vill utvecklas tillsammans med oss på vårdcentralen. Tjänsten är tillsvidare på 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Vid sidan av din individuella utvecklingsplan har vi även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. Vi satsar också på trygga anställningar och på bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag kommer att utgöras av ordinarie mottagningsarbete i form av mödrahälsovård som inkluderar föräldrautbildning, preventivmedelsrådgivning, STI, gynekologisk cellprovtagning och telefonrådgivning. Vi arbetar också kontinuerligt för att utveckla verksamheten med en rimlig arbetsbelastning. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Tidigare erfarenhet av arbete som barnmorska i primärvård är meriterande. Arbetet är självständigt så det är viktigt att du är bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt och flexibelt sätt.

Vår verksamhet

Samariterhemmets vårdcentral ligger mitt i centrala Uppsala, ett stenkast från Resecentrum. Vår vårdcentral är en stor verksamhet med drygt 14 000 listade patienter. Tillsammans är vi drygt 80 medarbetare och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade. Den breda variationen av patienter skapar en utvecklande arbetsplats.

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa!

Vill du veta mer?

För mer information är du varmt välkommen att kontakta barnmorska, Sara Hammarström på sara.hammarstrom@regionuppsala.se

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på ditt utbildningsbevis, meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1600 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.