Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2021-07-01
Arbetsplats Kungsgärdets vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH267/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till oss på Kungsgärdets vårdcentral!

Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill ha ett stimulerande och meningsfullt arbete där du får utvecklas tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Det finns vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.  Vi satser också på trygga anställningar och bra förmåner som gör skillnad som du kan läsa mer om här.

Vår verksamhet

Kungsgärdets vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala och ligger centralt i Uppsala. Vi har cirka 9 000 listade patienter och är 28 medarbetare. Vi erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Våra patienter är allt från unga barnfamiljer och studenter till äldre medborgare. Det gör arbetet hos oss både omväxlande och stimulerande. På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot "Vi tar hand om hela dig" träffar vi patienterna vid drop-in mottagning, via telefon, vid videobesök och vid akuta samt planerade besök.

Vi har planer på att slås ihop med Flogsta vårdcentral, där vi har fortsatt verksamhet vid Kungsgärdets Center. Det innebära att vårdcentralen blir en av de största i Uppsala, och att du som medarbetare därmed kommer ingå i ett större kollegialt sammanhang med alla fördelar som det innebär.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska hos oss kommer du att ha ett varierat arbete. Det handlar bland annat om att bedöma och hjälpa patienter i telefonrådgivningen men även i det direkta mötet i planerad mottagning eller drop-in för akuta åkommor. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och meriterande är om du har kompetens inom området Astma/KOL och erfarenhet från tidigare arbete som sjuksköterska inom primärvård. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team men även att du har förmåga till självständigt arbete. Det är viktigt att du har en vilja att utveckla verksamheten tillsammans med kollegorna på enheten.

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och för att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt. Du är tydlig i din kommunikation och kan lätt skapa kontakt med både patienter, anhöriga och kollegor. 

Vill du veta mer?

För mer information om arbetet och verksamheten är du varmt välkommen att kontakta tf. gruppchef Ingalill Löhman Hugg tel. 018-611 78 44. 

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din legitimation och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 1 juli. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa