Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2021-07-01
Arbetsplats Kungsgärdets vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH266/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till oss på Kungsgärdets vårdcentral!

Vi har nu möjlighet att förstärka vårt team med en distriktsläkare och söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. Tjänsten är på heltid, med tillträde efter överenskommelse. 

Vid sidan av din individuella utvecklingsplan erbjuder vi regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. Hos oss som arbetsgivare får du också förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här

Ditt uppdrag

I ditt uppdrag ingår både mottagningsarbete med akuta och planerade besök samt drop-in mottagning, men också arbete mot särskilt boende. Möjlighet finns att arbeta med hjärtsvikt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen, och här undervisar vi också studenter och handleder AT/ST-läkare. Vi hoppas också att du vill vara med och utveckla våra arbetsformer och påverka verksamheten i positiv anda.

Vår verksamhet

Kungsgärdets vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger centralt i Uppsala. Vi har cirka 9 000 listade patienter och är 28 medarbetare. Vi erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Våra patienter är allt från unga barnfamiljer och studenter till äldre medborgare. Det gör arbetet hos oss både omväxlande och stimulerande. På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot Vi tar hand om hela dig träffar vi patienterna vid drop-in mottagning, via telefon, vid videobesök och vid akuta samt planerade besök.

Det planeras att vi kommer att slås ihop med Flogsta vårdcentral med fortsatt verksamhet vid Kungsgärdets Center. Det innebära att vårdcentralen blir en av de största i Uppsala samt att du som medarbetare kommer ingå i ett större kollegialt sammanhang med alla fördelar det innebär.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin och svensk legitimation, alternativt dig som är legitimerad läkare med svensk legitimation och ett stort intresse för primärvård. Du ser utmaningen och glädjen i att följa dina patienter genom livets alla åldrar och och ser ett gott bemötandet som ett av dina viktigaste verktyg i patientmötet.

Det är viktigt att du är en god kommunikatör på svenska både i tal och skrift och kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor. Du har en god samarbetsförmåga, uppskattar teamarbete och har en vilja att utveckla verksamheten tillsammans med övriga medarbetare på vårdcentralen. Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt och van att ta egna initiativ och eget ansvar. 

Vill du veta mer?

För mer information om arbetet och verksamheten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Isabelle Ankarfjärd Jäger på tel. 072-203 34 68. 

Du når fackliga representanter via Region Uppsalas växel tel. 018-611 00 00.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på specialistlegitimation, och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 1 juli.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa