Gruppchef

Sista ansökningsdag 2021-08-31
Arbetsplats Ortopediska Rehabiliteringsavdelningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE70/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du arbeta på ett mindre sjukhus där nära samarbete, utveckling och stor omtanke om patienten är viktig? Vi på Ortopediska rehabiliteringsavdelningen söker nu en kollega som brinner för teamarbete med varje patients unika förutsättningar och personliga mål i fokus.

Vår verksamhet

Här på Ortopediska rehabiliteringsavdelningen arbetar ett engagerat gäng som haft förmånen att tillsammans starta upp en ny avdelning. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat och rehabiliterande förhållningssätt, något som är utgångspunkt i mötet med patienten såväl som i utveckling av verksamheten.

Vi är en slutenvårdsavdelning för patienter med ortopediska diagnoser som har ytterligare behov av vård och rehabilitering efter exempelvis trauman, frakturer- eller protesoperationer. Vårdtiderna är vanligen mellan sju och tio dygn och anpassas efter patienternas behov. Avdelningen ligger i lugna, fina lokaler med majoriteten enkelrum. I anslutning finns även en rehabträdgård med möjlighet till utevistelse och träning för patienterna.

Teamarbetet är centralt på avdelningen, något som möjliggör en helhetsbild av patienten, individanpassade åtgärder samt främjar patientsäkerheten. Tillsammans har vi dagliga avstämningar i teamet som består av sjuksköterskor, undersköterskor, ortoped, medicinläkare, underläkare, apotekare, arbetsterapeut, fysioterapeuter och kurator.

Vi fokuserar på hälsosamma arbetsscheman och arbetstider, utvecklande teamronder, personcentrerad vård, daglig styrning med mera. Du är en viktig del i skapandet av arbetsplatsen och dess möjligheter samt utveckling.

Ditt uppdrag

Som gruppchef hos oss kommer du arbeta för att skapa kontinuitet och knyta ihop vårdprocessen. Du har personalansvar för cirka 10 medarbetare och driver utvecklingen tillsammans med avdelningschef och kollegor. Uppdraget är uppdelat mellan rollen som gruppchef och kliniskt arbete med patientkontakt.

I ditt dagliga arbete är du en stöttepelare för kollegor, avdelningschef och patienter. Du handleder kollegor, studenter och är drivande i utvecklingen av avdelningen. Du nyttjar din omvårdnadskompetens och delar med dig i teamet. Du tar aktivt ansvar för att utveckla enheten, driver utvecklingsarbeten samt med stöd av klinikledningen ta egna initiativ till ständiga förbättringar.

Målsättningen är en tjänst där du som sjuksköterska ska kunna vara med och påverka din egen, dina kollegors och patienternas resa i sjukhuset till att vara så trygg, motiverande och stimulerande som den bara kan bli.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet i yrket. Erfarenhet som chef/ledare är meriterande liksom erfarenhet inom arbete både inom området och i arbete mot kommunal verksamhet, men inte ett krav. För att trivas i rollen krävs att du är lyhörd, flexibel och gillar utmaningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning som sjuksköterska dagtid med ett tidsbegränsat chefsförordnande om 4 år, men chans till förlängning. Heltid dagtid, tillträde sker efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta
Avdelningschef Johan Kumblad, 0171-18287, johan.kumblad@regionuppsala.se
Facklig kontaktperson för Vårdförbundet Johanna Nordgren, johanna.nordgren@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Bifoga gärna din sjuksköterskelegitimation och ditt examensbevis i din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.