Specialistsjuksköterska/sjuksköterska till beroendemedicinskt mottagningen

Sista ansökningsdag 2021-08-22
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS628/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde beroende- och neuropsykiatri är den verksamhet inom Uppsala läns landsting som bedriver specialiserad beroendevård. Verksamhetsområdet består av Beroendemedicinska mottagningens öppenvård, Bålsta Psykiatriska mottagning, Enköping samlade psykiatri, Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende (LARO), heldygnsvård samt Neuropsykiatriska mottagningen för vuxna.

Vi söker dig

Som trivs att arbeta i väl fungerande vårdprocesser där tydlig arbetsbeskrivning finns.
På en arbetsplats som kännetecknas av engagemang, kunskap, framåtanda, glädje och gott samarbetsklimat.
Som uppskattar att ha nära till din chef och dina kollegor i ditt multiprofessionella team.
Vi söker dig som vill dela med sig av sin specifika expertis för att utveckla enheten och vården ytterligare och som vill delta i arbetsgrupper och andra forum för utveckling.
Som förstår att Beroendemedicinska mottagningen är en del av en vårdkedja och att samverkan, samarbete och kommunikation är ett måste för att uppnå resultat.
Som vill ha ett arbete där du har utrymme att fatta självständiga beslut.
Som är stolt över din utbildning och yrkestitel, som verkligen brinner för att hjälpa de människor som är i behov av oss!

Passar beskrivningen på dig? Välkommen att söka tjänsten.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du är leg sjuksköterska med specialistutbildning psykiatri. Du som passar in i personbeskrivningen och är leg sjuksköterska är också välkommen att söka dock bör du ha erfarenhet av beroendevård (öppen- eller heldygnsvård) eller akutpsykiatri och se en specialisering inom psykiatri som ett naturligt och snart steg i din kompetensutveckling. I tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet

Vi erbjuder

Visstidsanställning på heltid, tillträde hösten 2021, eller enligt överenskommelse, till juni 2023. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Jenny Marteleur, 018-611 21 46
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande, där med kan tjänsten tillsättas innan sista svarsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.