Psykolog

Sista ansökningsdag 2021-08-02
Arbetsplats Gottsunda vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH256/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du psykolog och vill arbeta på vårdcentral?

Vi på Gottsunda vårdcentral söker dig som gillar variation i arbetet, eftersom vi inom primärvården möter människor i livets alla skeden och ingen dag är den andra lik. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan regelbundna nätverksträffar med andra psykologer inom förvaltningen som arbetar på vårdcentral, och därtill utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. Som psykolog har du möjlighet att få individuell handledning utifrån eget önskemål.

Vi satsar även på trygga anställningar och bra förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Ditt uppdrag

Ditt arbetsområde är psykisk ohälsa för vuxna över 18 år som inte kräver specialistpsykiatrins resurser. Vi har också ett hälsofrämjande uppdrag. Arbetsuppgifterna består bland annat av psykologisk rådgivning, bedömning och behandling, både individuellt och i grupp. Möjlighet att påverka ditt schema och din arbetsdag finns. Du jobbar till stor del självständigt, men har ett nära samarbete med det psykosociala teamet som består av psykologer, kuratorer och psykiatrisjuksköterska. Samarbete med övriga kollegor på vårdcentralen och inom förvaltningen är också ett viktigt inslag i arbetet.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med goda kunskaper i diagnostik och evidensbaserade behandlingsmetoder samt har KBT-inriktning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av primärvård och PTSD-behandling.

Vi söker dig som är positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid förmåga att utveckla vårt arbete i det psykosociala teamet samt hela vårdcentralens arbete för ökad psykisk hälsa hos våra patienter.

Vår verksamhet

Gottsunda vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa och finns i nybyggda lokaler i Gottsunda centrum, i sydvästra delen av Uppsala. Vi har cirka 14 000 listade patienter och ungefär 70 medarbetare. Vår verksamhet är bred och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade; husläkarmottagning, SÄBO, BVC, MVC, Familjecentral och Ungdomsmottagning. Många av våra patienter kommer från andra länder och andra kulturer, vilket vi tycker gör arbetet hos oss extra omväxlande och intressant. Vårdcentralen värderar tillgänglighet, långsiktighet och kontinuitet. 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta verksamhetschef och leg. psykolog Patricia Lundén på telefonnummer 018-611 78 06.

Fackliga representanter nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast 2 augusti. Bifoga CV, bevis på legitimation och övriga bilagor som visar din åberopade kompetens för tjänsten. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa