Vikarierande tandsköterska till käk- och ansiktsröntgen

Sista ansökningsdag 2021-08-08
Arbetsplats Verksamhetsområde plastik- och käkkirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS630/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Den käkkirurgiska sektionen med 46 medarbetare omfattar förutom käkkirurgi, käk- och ansiktsröntgen, käkortopedi och orofacial medicin, egen steril- och operationsavdelning och CBCT röntgen. Sektionen bedriver forskning med hög aktivitet i samarbete med Uppsala universitet och flera internationella samarbetspartners inom akademi och industri. Vår verksamhet är kvalitetscertifierad enligt SS-EN 15224 och ISO 9001. Inom verksamhetsområdet plastikkirurgi och käkkirurgi bedrivs en stor del av sjukhusets högspecialiserade riks- och regionvård samt landstingets två rikssjukvårdsuppdrag, allt i nära samarbete mellan olika specialiteter.

Vården av våra patienter sker i multidisciplinära team med representanter inom och utanför verksamhetsområdet. Vi fokuserar på ständig utveckling av vår kärnverksamhet och arbetar med verksamhetens patientflöden för att driva utveckling med patienten i fokus

Ditt uppdrag

Som tandsköterska hos oss kommer du självständigt att utföra röntgenundersökningar på patienter som remitterats till enheten. I arbetet ingår även administration som är kopplad till patientarbetet och kontakter med remittenter och patienter. Förberedelse av ronder och viss undervisning/handledning ingår också i arbetsuppgifterna.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning har intresse för fördjupning inom ämnesområdet röntgen. Du har god datorvana och är duktig administrativt. Eftersom arbetet på enheten är helt självständigt är du initiativtagande, pålitlig och du trivs med att ta ansvar för helheten. Samarbetsförmåga, flexibilitet och noggrannhet är egenskaper som vi värderar högt. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på 6 månader med ev. förlängning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Gruppchef Gabriella Lindblad 018-617 27 47,  gabriella.lindblad@akademiska.se
Tf sektionchef Lisa Jansson 018-611 64 63, elisabeth.v.jansson@akademiska.se
Facklig kontakt Vision nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. OBS! Vi kommer att börja gå igenom urval och intervjua i mitten av augusti. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.