Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2021-09-15
Arbetsplats Gränbystadens Vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH269/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du bli Gränbystadens nya distriktsläkare?

Vi erbjuder nu en tillsvidareanställning på 75-100%. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vi finns i fräscha lokaler i Uppsala med parkeringsplatser i nära anslutning till vårdcentralen. Här jobbar alla professioner nära varandra för att ge den bästa vården och nu du kan bli en i vårt team. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här.

Ditt uppdrag
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med omväxlande uppgifter med möjligheter till uppdrag på BVC, MVC och särskilt äldreboende SÄBO. Det ingår även handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare.

Din kompetens
Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.
Du tycker om att jobba i team tillsammans med andra professioner nära patienten och vill gärna bidra i utvecklingen av verksamheten.

Vår verksamhet
I det snabbt växande området kring Gränby centrum finns vår vårdcentral. Vi är ca 40 medarbetare som tillsammans erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Rasbo vårdcentral är filial till Gränbystadens vårdcentral.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta verksamhetschef Eva Widén tel 018 617 04 31, e-post eva.widen@regionuppsala.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är 15 augusti. Intervjuer och anställning sker fortlöpande. 

Bifoga kopia på din legitimation, meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.