Psykolog, vikariat

Sista ansökningsdag 2021-08-25
Arbetsplats Gränbystadens Vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH271/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till oss på Gränbystadens vårdcentral?

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som vill vara med och arbeta samt utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder nu ett vikariat på 100% med tillträde i november eller enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig till november 2022. 

Vi finns i fräscha lokaler i Uppsala med parkeringsplatser i nära anslutning till vårdcentralen. Här jobbar alla professioner nära varandra för att ge den bästa vården och nu du kan bli en i vårt team. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Ditt arbetsområde hos oss är psykisk ohälsa inom det behandlingsområde som inte kräver psykiatrins resurser. Du arbetar självständigt med vuxna personer från 18 år men vid behov finns stora möjligheter till samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen. Arbetet innebär psykologisk bedömning och behandling. Behandling ges främst individuellt nu under pandemin, men möjlighet till att hålla gruppbehandlingar digitalt finns.

På vårdcentralen arbetar vi med att vara tillgängliga, vilket innebär att psykologen, tillsammans med andra yrkeskategorier också har ansvar för en första bedömning av psykisk ohälsa. Vanliga problemområden som psykologen möter är depression, ångestproblematik, interpersonella svårigheter och stress, inklusive posttraumatiskt stressyndrom.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Kompetens inom KBT, PDT och trauma-behandling är meriterande, likaså om du har primärvårdserfarenhet. Vi vill att du har goda kunskaper av diagnostik och att du arbetar utifrån evidensbaserade metoder. Det är bra om du någon gång har arbetat med tolk. 

Som person är du tydlig i din kommunikation, strukturerad i ditt arbetssätt och har en stor initiativförmåga. Du har en god pedagogisk förmåga och kan lätt skapa kontakt med både patienter, anhöriga och kollegor. Du trivs med att utveckla verksamhet och samarbetsformer, såväl inom som mellan vårdcentralerna samt med våra vårdgrannar.

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala. I det snabbt växande området kring Gränby centrum finns vår nya vårdcentral. Vi är 39 medarbetare som tillsammans erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Rasbo vårdcentral är vår filial. 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Eva Widen, tel: 018-617 04 31, eva.widen@regionuppsala.se. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är 23 juli. Intervjuer sker löpande. Bifoga CV, bevis på legitimation och övriga bilagor relevanta för din ansökan.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.