Sjuksköterska till geriatriken 30A och 30B

Sista ansökningsdag 2021-08-31
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS156/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På 30A geriatriska medicinavdelning, arbetar vi med nya moderna arbetssätt där rätt person gör rätt saker. Arbetssätt där patienten är delaktig i sin vård och där arbetsmiljön är förbättrad. Vi har tagit bort traditionell rond och arbetar bredvid varandra. Vi vill ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet, det gör vi genom projekt, temaveckor med omvårdnadsfokus m.m.

På 30B geriatriska ortoped- och strokeavdelning, har vi fått förmånen att bli utvecklingsavdelning på sjukhuset. Gillar du att tänka nytt och prova nya saker. Vill du vara med på en förändringsresa och göra skillnad, samt fördjupa dig inom vår geriatriska specialitet. Då är detta arbete precis rätt för dig. Vi eftersträvar att rätt person gör rätt saker samt vill vi förstärka patientens delaktighet i sin egen vård.

Ditt uppdrag

Att vara sjuksköterska på geriatriken är ett spännande arbete där du möter patienter över 65 år med många komplexa diagnoser. Du får använda din samlade kompetens runt patienten. Här blir du en del av ett skickligt team som arbetar så väl i akut omhändertagande som i att bedöma omvårdnads- och rehabiliteringsinsatser, tempot och arbetsuppgifterna kan variera under ditt arbetspass.

Under terminerna på 30B bedrivs klinisk utbildningsavdelning, KUA. Gemensamma målet för KUA är att lära av, med och om varandra i ett team bestående av studenter från läkar-, sjuksköterske-, apotekar- och fysioterapeutprogrammet vid Uppsala universitet. Att handleda studenter är en utvecklingsmöjlighet för dig som sjuksköterska hos oss. Du kan bli handledare på KUA oavsett vilken avdelning du har din primära tjänst. 

Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över. Ställ dig i framkant, välkommen till oss!

Din kompetens

Du är utbildad sjuksköterska. Du ser människors resurser och lägger tonvikt på patienternas hälsoförståelse, delaktighet och medansvar. Du gillar att arbeta hands on i akuta och icke akuta skeende samtidigt som du ansvarar för omvårdnaden, identifierar omvårdnadsbehov, upprättar omvårdnadsplaner och arbetsleder omvårdnad. Du utvecklas av att arbeta i- och vara en viktig del i vårt multiprofessionella team. Du väljer att arbeta på stimulerande och glädjefyllda arbetsplatser med målsättning att ge den bästa vården för sina patienter.

Vi erbjuder

Tillsvidaretjänst på heltid förlagd på dag, kväll och helg, natt-tjänst och rotation kan erbjudas. Tillträde enligt överenskommelse.

Individuell anpassad introduktion som är förlagd under fyra-fem veckor med eventuell förlängning. Vi har ett tydligt introduktionsprogram med introduktionshäfte och du har tid avsatt för e-Learning utbildningar i systemet ping pong som tex brand, hot och våld, säkerhet m.m. Täta uppföljningar planeras in för dig som ny i ett intervall av 3 veckor, 6 veckor, 3 månader och 6 månader samt vid behov.

Som nyexaminerad sjuksköterska går du det första året på sjukhuset kliniska utvecklingsår, KUÅ, som är 20% av din arbetstid.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?

Kom och träffa oss genom intervju eller hospitering.

Under eventuell intervju kommer du få träffa en av våra sjuksköterskor som kan ge dig en bredare bild om hur det är att arbeta hos oss som ny sjuksköterska eller som ny erfaren sjuksköterska.

Har du frågor, välkommen att höra av dig oss

Avdelningschef 30A och 30B Lena M Mattsson 018-611 39 66, lena.m.mattsson@akademiska.se.
Gruppchef 30A Marie Elmebring Lindström 018-611 70 33.
Gruppchef 30A Anngela Ingvarsson 018-617 32 39.
Gruppchef 30B Pernilla Sverin 018-611 26 92
Gruppchef 30B Annika Westerberg 018-611 88 87
Facklig representant, vårdförbundet Sara Bäckström 018-611 70 03.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.