Administratör

Sista ansökningsdag 2021-08-20
Arbetsplats Regionkontoret
Förvaltning Regionkontoret
Referensnummer RK39/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Regionkontorets roll är att stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i regionens olika verksamheter och så att Region Uppsala kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret utgör regiondirektörens resurser i att bereda ärenden, verkställa beslut och uppdrag, samordna verksamheter internt inom den samlade förvaltningsorganisationen samt samarbeta externt med kommuner och andra viktiga parter.

Enheten Inköp och upphandling är del av Avdelningen för ekonomi och hållbar utveckling. Avdelningen är en strategisk funktion som stödjer den politiska ledningen och regionledningen i frågor som rör ekonomi och hållbar utveckling i bred bemärkelse.

Varuförsörjningen är ett samarbete mellan regionerna Dalarna, Västmanland, Sörmland, Uppsala och Örebro med syfte att förse vården och tandvården med förbrukningsartiklar av engångskaraktär. Det gör vi dels genom upphandlingar och inköp, men även genom lagerhållning och distribution via en tredjepartsdistributör.

Sedan 1/1 2019 organiseras Varuförsörjningen under Region Uppsalas Inköp och upphandlingsenhet. I gruppen Införande och support, som är en del av Region Uppsalas Inköp och upphandlingsenhet, jobbar vi med att supportera alla fem regionerna med bl a kundtjänst, artikeladministration och produktrådgivning som är en stor del av vår vardag.

Ditt uppdrag

Som administratör arbetar du i ett team som bl a ansvarar för att uppdatera vår hemsida, skapar och genomför presentationer om tecknade avtal och hanterar olika frågeärenden i ärendehanteringssystemet EasIT och per telefon.
Du är vår expert på produktfrågor gällande sjukvårdsmaterial, hanterar viss artikeladministration och stöttar Upphandlarna med administrativa göromål vid upphandling. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning, yrkeshögskola eller liknande med inriktning administration och/eller sjukvård. Du har arbetslivserfarenhet inom administration och/eller sjukvård och trivs att arbeta med utveckling i en föränderlig miljö. Dina kunskaper i Officepaketet, främst Excel, är goda och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 
Som person är du serviceminded och har en stor portion social förmåga.

Din kompetens

Flexibel - Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.
Strukturerad - Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom uppsatta tidsramar.
Muntlig kommunikation - Du talar välformulerat och engagerat i olika sammanhang, lyssnar in och är mottaglig för motparten.
Övertygande - Du är duktig på att påverka och övertyga andra att ändra åsikt eller beteende.
Tydlig - Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram, du påminner och följer upp.

Vi erbjuder

Anställningen är på heltid tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är belägen i Regionkontorets lokaler på Storgatan 27 i Uppsala, nära Uppsalas Resecentrum.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

För ytterligare upplysningar kontakta Åsa Berggren, gruppchef Införande och support, på telefon 018-617 40 31. Fackliga företrädare nås via växeln på 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Regionkontoret

I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft.