Tandsköterska

Sista ansökningsdag 2021-08-15
Arbetsplats Folktandvården Bålsta
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV51/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet
Folktandvården Bålsta ligger söder om Uppsala och gränsar till Stockholms Län. Bålsta är centralorten i Håbo som är en trivsam kommun med mycket bra tåg- och bussförbindelser mot hela Mälardalen. På kliniken arbetar idag 26 medarbetare tillsammans med klinikledningen. Medarbetargruppen i Bålsta kännetecknas av hög kompetens, ett stort engagemang och ett mycket trevligt arbetsklimat. De senaste åren har kliniken och de 12 behandlingsrummen renoverats vilket skapat en ljus och välutrustad klinik. Kliniken ligger centralt i Bålsta och det tar 5 minuter att gå hit från tåg/buss stationen.  

Ditt uppdrag
Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till långsiktig utveckling. På kliniken finns en bred och stor kompetens. Tjänsten innefattar i första hand assistans, vi ser gärna att du är intresserad av och har erfarenhet av eget patientarbete.  

Folktandvården erbjuder ett gediget kursprogram varje år då kompetensutveckling är viktigt för oss. För dig som är nyexaminerad tandsköterska finns erfarna kollegor på kliniken och du kommer att få en mentor samt delta i Introduktionsår för tandsköterskor.

Är du den vi söker?
För att söka denna tjänst ska du ha genomfört samt blivit godkänd på tandsköterskeutbildningen. Det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet som tandsköterska eller arbetslivserfarenhet inom serviceyrken samt inom vård och omsorg.

Vi efterfrågar följande kompetenser hos dig som söker:
Personlig mognad - Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
Flexibel - Du har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheterna i förändringar.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 
Serviceinriktad - Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
Vi erbjuder Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd 
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Jenny Boquist, 0764 - 96 35 14
Arbetsledare Elisabet Söderström 072-1485491
HR-konsult Lina Wallqvist, 018-611 65 80
Vision 018-611 65 75

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 15 augusti.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län