Medicinska sekreterare till vårdadministrativ service

Sista ansökningsdag 2021-07-31
Arbetsplats Verksamhetsområde sjukhusadministrationen
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS681/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu två medicinska sekreterare till vårdadministrativ service,
Område 3D – inriktning Akademiska barnsjukhuset

Vår verksamhet

Här finns goda möjligheter för dig som vill vara med att utveckla och utvecklas i din yrkesroll. Inom vårdadministrativ service (VAS) arbetar vi tillsammans och gränsöverskridande över sjukhusets alla verksamhetsområden. Vi är stolta över att vara ledande i Sverige inom diagnosklassificering, att vi jobbar aktivt med utveckling av vårt yrke och vi arbetar för en hälsofrämjande arbetsplats.

Mer om oss finns att läsa på vår hemsida, välkommen dit! Vårdadministrativ service

Ditt uppdrag

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och innebär bland annat journaladministration, tidbokning och telefonservice. Tjänsterna innebär att du arbetar i verksamheten tillsammans med medicinska sekreterare, läkare och sköterskor.

I vårdadministrativ service planerar vi vårt arbete gemensamt genom dagliga styrningar för att på bästa sätt optimera vår bemanning och skapa god arbetsmiljö och förutsättningar för att bidra där eventuella behov finns, både inom eget område såväl som i hela VAS.

Dina kvalifikationer och kompetens

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare eller motsvarande och har goda kunskaper i det svenska språket i både skrift och tal. Erfarenhet av diagnosklassificering och kunskaper i vårt journalsystem Cosmic är meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete inom specialistsjukvård kan vara meriterande.
- Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheterna i förändringar.
- Du är stabil och kontrollerad i pressade situationer och har förmåga att behålla ett realistiskt perspektiv.
- Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett självständigt och effektivt sätt.
- Du är uppmärksam och tillmötesgående

Vi erbjuder

Två tillsvidaretjänster:

  • Tjänst inom barnneurologi, 100 %
  • Tjänst inom barnortopedi, 100 %
Provanställning kan komma att tillämpas. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig till;
Christina Aronsson Jansson, gruppchef VAS, telefon 018-617 34 31, eller christina.aronsson.jansson@akademiska.se (semester v. 26-27 och v. 34-35)
Linnéa Rosvold, gruppchef VAS, telefon 018-617 10 85 eller linnea.rosvold@akademiska.se (semester v. 27-30)
Brita Kango, vårdadministrativ chef, telefon 018-611 13 98 eller brita.kango@akademiska.se brita.kango@akademiska.se (semester v. 28-29 och 31-32)

Facklig kontaktperson Vision, Ann-Louise Strömbom nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.