Underläkare neuropsykiatriska enheten inom barn- och ungdomspsykiatri

Sista ansökningsdag 2021-08-31
Arbetsplats Versamhetsområde akademiska barnsjukhuset
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS684/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) är en av flera sektioner i verksamhetsområdet psykiatri som är en mångfacetterad verksamhet. Forskning och undervisning är integrerade delar av verksamheten och det pågår en mycket patientnära psykiatrisk forskning som bedrivs av flera yrkesgrupper. Sektionen barn- och ungdomspsykiatri svarar för specialiserad psykiatrisk hälso- och sjukvård till personer i åldrarna 0 – 18 år i Uppsala län med öppenvårdsmottagningar för närvarande i Uppsala och Enköping. Vår slutenvårdsavdelning, akutmottagning, ätstörningsenhet och könsidentitetsmottagning är belägna på Akademiska sjukhuset i psykiatrins hus.

Är du intresserad av att arbeta som underläkare på vår neuropsykiatriska mottagning är du välkommen att skicka in din ansökan!

Ditt uppdrag

Som underläkare hos oss kommer du att arbeta med psykiatrisk diagnostik samt bedömnings- och behandlingsarbete. Tillsammans med sjuksköterskor, psykologer, skötare, socionomer och övriga läkare ansvarar du för våra patienter. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom stimulerande möten med patienter, anhöriga och kollegor samt genom handledning.

Din kompetens

Vi söker dig som är underläkare och med ett brett och genuint intresse för psykiatri. I ditt arbete sätter du alltid patienten i fokus. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra yrkeskategorier och med andra mer erfarna kollegor.  Som person är du ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Stämmer detta in på dig kan Barn- och ungdomspsykiatrin vid Akademiska sjukhuset vara rätt utmaning för dig.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tidsbegränsad anställning. Mottagningen är belägen i nyrenoverade lokaler i centrala Uppsala, bara en kort promenad från centralstationen, Tillträde enligt överenskommelse. Inför anställning tas utdrag från misstanke- och belastningsregistren. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Bitr. tf. sektionschef Helena Eriksson, 018-6117918
Sektionschef Anneli Blom. 018-617 48 16
Facklig kontaktperson UAL, Helena Strömbergsson, 072-234 12 52

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga samtliga handlingar som styrker din kompetens. Intervjuer och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.