Underläkare innan leg. till akutmottagningen för vuxenpsykiatri och PAVA

Sista ansökningsdag 2021-07-29
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS692/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde psykiatri vid Akademiska sjukhuset är organiserad i fem subspecialiserade sektioner där Akutmottagningen för vuxenpsykiatri och Psykiatriska akutvårdsavdelningen (PAVA) tillhör sektionen Akut- och konsultpsykiatri. Akutmottagningen för vuxenpsykiatri har jourverksamhet dygnet runt och har ett övergripande ansvar för akutverksamheten och konsultationsverksamheten mot övriga sjukhuset. Till akutmottagningen hör även PAVA till med tolv vårdplatser samt ett mobilt team.

Vi söker dig som är underläkare före AT, med ett intresse för akutpsykiatri. Vi kan erbjuda en stimulerande arbetsplats där tempot stundtals kan vara högt och ingen dag är den andra lik. Det förekommer alla psykiatriska sjukdomsbilder i det dagliga arbetet.

Ditt uppdrag

I arbetsuppgifterna ingår att göra akuta primärjoursbedömningar, psykiatriska och somatiska undersökningar, journalföring och återkoppling av bedömningar och åtgärder till omvårdnadspersonalen. En viktig del av arbetet är att koordinera samarbetet med somatiska vårdgrannar och organisera en uppföljning av patienterna inom primärvården eller specialistpsykiatrin i tät avstämning med bakjouren.  

Dina kvalifikationer

Du har tagit läkarexamen och har ett genuint intresse av psykiatri. Som person är du ansvarstagande, samarbetsvillig och stresstålig. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta. I ditt arbete sätter du alltid patienten i fokus.  

Vi erbjuder

Vi erbjuder tidsbegränsad vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgrad heltid. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll- och jourtjänstgöring. Ej nattetid. Tillträde enligt överenskommelse. Inför tillsättning tas utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Sektionschef Sofia Christopoulou via växeln 018-611 00 00
Facklig representant via växeln 018-611 00 00.
Sektionsadministratör Virpi Sulaiman, tel. 018- 611 22 14

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.