Distriktssköterska

Sista ansökningsdag 2021-08-15
Arbetsplats Enköpings husläkarcentrum
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH291/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka en tillsvidaretjänst som distriktssköterska på Enköpings husläkarcentrum


Vi erbjuder nu en tillsvidaretjänst på 100% med tillträde enligt överenskommelse.  

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med hälso- och sjukvård för både barn och vuxna. Tjänsten innefattar sedvanliga distriktssköterskeuppgifter såsom egen mottagning, telefonrådgivning, bvc och hembesök. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner. Kvalitetsutveckling av vår verksamhet ingår som en del i ditt arbete.

Som distriktssköterska på vårdcentralen ingår du i ett kompetent och trevligt gäng. Du samarbetar tillsammans med alla professioner på vårdcentralen. Arbetet i team innebär att vi hjälps åt, kommunicerar och ständigt utvecklar vår kompetens tillsammans.
Arbetet omfattar hela Enköpings verksamhetsområde. Din tillhörighet är på Enköpings husläkarcentrum, men du kommer få hjälpa till/arbeta där behovet är som störst inom Enköpings verksamhetsområde. I Verksamhetsområde Enköping ingår Husläkarcentrum med filial Fjärdhundra samt Heby vårdcentral och Örsundsbro vårdcentral.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från primärvård samt BVC.

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och det krävs även att du är flexibel i ditt arbetssätt. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team men även att du har förmåga till självständigt arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, vilket för oss betyder att du vill bidra till ett gott arbetsklimat genom att vara positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet. Du tycker om patientkontakten och att utveckla verksamheten och du kännetecknas av att du är ansvarstagande och har förmåga att strukturera.

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger centralt i anslutning till Lasarettet i Enköping. Till verksamheten hör även en filial i Fjärdhundra. Vårdcentralen har tillsammans med filialen cirka 12 500 listade patienter, som kommer både från stad och landsbygd.

Vi är cirka 50 medarbetare som arbetar tillsammans. Vi har ett bra utbyte med lasarettet och i anslutning till oss finns en jourmottagning. 

Då vi strävar efter att ligga i framkant inom primärvården, söker vi nya lösningar inom bland annat medicintekniska området för framtidens primärvård.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta kontakta gruppchef Alexandra Källman, mejl; Alexandra.kallman@regionuppsala.se 

Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna som nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 31 juli. Bifoga kopia på din yrkes legitimation och övriga intyg som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan. Vi intervjuar löpande.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.