Logoped heltid till Enköpings lasarett och Akademiska sjukhuset

Sista ansökningsdag 2021-08-09
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS698/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet och ditt uppdrag

Som logoped på Akademiska Sjukhuset arbetar du inom olika verksamheter inom hela regionen och träffar patienter i både slutenvård och öppenvård. Länslogopedin omfattar logopedmottagningar i Uppsala, Tierp och Enköping. I Enköping är vårt uppdrag inom allmänlogopedi, vilket inkluderar förskolebarn, stamning och röst. I Enköping ingår även arbete inom neurologopedi, vilket innebär svälj- och språkbedömningar inom slutenvård/öppenvård. I Uppsala arbetar vi främst med språkstörning, läs- och skrivsvårigheter, röst, könsdysfori, stamning, CI och LKG.

Att vara logoped på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter. Introduktionen anpassas efter dina förutsättningar. Kunskapsutveckling sker bland annat genom regelbundna professionsmöten, där logopeder utbyter kunskap och erfarenhet liksom genom nätverk och tvärprofessionella möten. Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård, utbildning och forskning, vilket ger dig möjligheten att vara med och utveckla vården för våra patienter. Handledning av studenter är ett välkommet inslag i arbetet.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad logoped och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi tror att du trivs när det emellanåt blir ett högt arbetstempo och att du har en förmåga att lugnt kunna prioritera och skapa struktur bland dina olika arbetsuppgifter. Du har intresse av utveckling och bidrar positivt till vår gemensamma arbetsmiljö.

Vi erbjuder

Vi erbjuder vikariat på 100 % med tillträde från 1 september 2021 till 31 mars 2022. Möjlighet till förlängning kan finnas.

Aktuell placering är delad mellan Enköpings lasarett (75-80 %) och Akademiska sjukhuset, Uppsala (20 %)

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Siri Jareborg 018 611 52 60 (åter från semester 5 augusti)
Facklig representant för SRAT nås via växeln på 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset