Sjuksköterskor till utvecklingsarbete inom ambulanssjukvården

Sista ansökningsdag 2021-08-22
Arbetsplats Verksamhetsområde ambulanssjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS705/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Ambulanssjukvården, Akademiska sjukhuset, består av länets ambulansverksamhet med stationer i Enköping/Bålsta, Uppsala/Huddunge/Knivsta, Tierp/Skutskär och Östhammar. Ambulanssjukvården svarar för samtlig ambulanssjukvård för länets 385 000 invånare. I verksamhetsområdet ingår också sjukvårdens larmcentral.

Ditt uppdrag

Verksamheten har tilldelats statsbidrag som sträcker sig över tre år. Dessa skall gå till dels insatser som utvecklar ambulanssjukvård inklusive larmcentral men även för att reducera insatstider och kompetenshöjande åtgärder. Med anledning av detta så söker vi engagerade medarbetare som kan delta i utveckling av ambulanssjukvården. De olika projekten sträcker sig över både några månader som över ett par år. Arbete med projekt kombineras med arbete i ambulans eller på larmcentralen.

Dina kvalifikationer

Du som söker är leg sjuksköterska och det är meriterande med vidareutbildning inom ambulanssjukvård, akutsjukvård, IVA eller anestesi. Du arbetar eller har arbetet med ambulanssjukvård tidigare. Som person är du utåtriktad, engagerande, har god samarbetsförmåga samt en stor portion ödmjukhet. Du tycker om att självständigt driva och utveckla projekt och har ett stort intresse för ambulanssjukvård.

Vi erbjuder

Visstidsanställning i varierande längd och omfattning. Anställningen innebär växeltjänstgöring med arbete på ambulans eller larmcentral. Tillträde enligt överenskommelse. En förutsättning för anställning är att verksamheten beviljas statsbidragen där 2021 är klart.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Per Andersson, 018 611 31 14
Ambulansöverläkare David Smekal 018-611 92 92
facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.