Distriktssköterska

Sista ansökningsdag 2021-08-15
Arbetsplats Samariterhemmets vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH307/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en distriktssköterska till Samariterhemmets vårdcentral - välkommen till oss!

Nu erbjuder vi dig en tjänst som distriktssköterska på Samariterhemmets vårdcentral. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här. '

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter innefattar ett varierat arbete som distriktssköterska på vårdcentral som att t.ex. bedöma/hjälpa patienter i telefonrådgivningen, via E-tjänster och i det direkta mötet i planerad mottagning. Du arbetar i samarbete med övriga professioner. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner.

Din kompetens

Legitimerad distriktssköterska, företrädesvis med erfarenhet från primärvård. Vi söker dig som är positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid förmåga att utveckla verksamheten tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen.

Vår verksamhet

Samariterhemmets vårdcentral ligger mitt i centrala Uppsala, ett stenkast från Resecentrum. Vår vårdcentral är en stor verksamhet med drygt 14 000 listade patienter. Tillsammans är vi drygt 80 medarbetare och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade. Den breda variationen av patienter skapar en utvecklande arbetsplats.

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta gruppchef Carina Stridh Holstenssson på mail carina.stridh.holstensson@regionuppsala.se alternativt på telefon 070-650 22 98.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Glöm inte att skicka med kopia av din yrkeslegitimation och övriga dokument som styrker din kunskap och erfarenhet.  Vi intervjuar fortlöpande under annonstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1600 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.