Specialistläkare

Sista ansökningsdag 2021-08-18
Arbetsplats Närvårdsenheten i Tierp
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH300/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker specialistläkare till vår nya Närvårdsenhet i Tierp!

Vill du vara med och starta vår nya närvårdsenhet i Tierp? Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete där du får vara med och bygga upp en trygg, patientsäker och god vård med patienten i fokus. Följ med på vår resa mot effektiv och nära vård 2030!

Vi söker nu specialistläkare i allmänmedicin, internmedicin eller geriatrik för tillsvidareanställningar på 50-100%. Önskvärt är att du kan börja i november men vi kommer överens om lämpligt tillträdesdatum för tjänsten.

Ditt uppdrag 

Som specialistläkare hos oss arbetar du tillsammans med övriga i teamet för att tillgodose patientens behov av medicinsk omvårdnad. Med bla. in och utskrivningar ,ronder , patientundersökningar ,mm .Förutom att ge bästa tänkbara vård till våra patienter kommer du få vara med och bygga upp samt utveckla enheten. Arbetsuppgifterna kan komma att växa fram då enheten håller på att startas upp med vikt på flexibelt temabaserat arbetssätt i samverkan. 

Vi arbetar tillsammans för att skapa en sammanhållen vårdprocess där alla vet sin roll och där alla kan bidra till tydlighet och trygghet för patienter och anhöriga. 

Din kompetens

Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin, geriatrik och internmedicin eller annan lämplig specialitet. Du ska vara trygg i dig själv och i dina medicinska bedömningar. Svensk legitimation liksom att du ska ha en mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift är ett krav. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. B-Körkort och god körvana är ett krav.

Vår verksamhet

Närvårdsenheten är en del av vårdcentrum Tierp-Älvkarleby och är planerad att startas upp under november 2021. Enheten blir en 24/7 verksamhet som kommer att vara placerad på Danielsgården i Tierp, mellan Uppsala och Gävle, med goda pendlingsmöjligheter. Vi kommer att ha ca 18 vårdplatser med kortare vårdtid med anpassade in- och utskrivningsflöden. Avdelningen kommer i första hand att vända sig mot äldre patienter med komplexa behov och som behöver inneliggande sjukvård men inte kräver sjukhusets specialistresurser. Viss dagvård ska också kunna erbjudas.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta Verksamhetsområdeschef Monica Ulfsdotter Pettersson på mail monica.b.pettersson@regionuppsala.se, Programchef för effektiv och nära vård, Åsa Himmelsköld, asa.himmelskold@regionuppsala.se alternativt Elize Leto, elize.leto@regionuppsala.se.

Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna som nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Bifoga även kopia av din yrkeslegitimation inom sjukvård och andra handlingar som styrker din erfarenhet och kompetens.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.