Utbildningsledare till anestesi- & operationssektionens utbildningsenhet

Sista ansökningsdag 2021-09-26
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS735/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Anestesi- och operationssektionen (AnOp) söker nu en specialistsjuksköterska på heltid till det spännande uppdraget som utbildningsledare till AnOp-sektionen inom verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård (AnOpIVA). Arbetet med utbildning och fortbildning är en mycket central och viktig del av en kompetensverksamhet inom AnOp-sektionen.

Ditt uppdrag

Utbildningsledaren är direkt underställd Sektionschefen och ansvar för att självständigt leda arbetet med sektionens utbildning och driva utbildningsfrågor samt kompetensutveckling inom AnOp-sektionen. Arbetet kräver intresse och engagemang att tillsammans med utbildningssjuksköterskor, i samråd med avdelningschefer samt utbildningsansvariga på de nio avdelningarna inom sektionen, driva och lägga plan för samordning av utbildningar o kompetensutveckling för vår omvårdnadspersonal. I uppdraget ingår ett delegerat ansvar för medarbetarsamtal samt ansvar för arbetsmiljö för våra två utbildningssjuksköterskor knutna till AnOp-utbildning.

Dina kvalifikationer

Du som söker är specialistsjuksköterska inom anestesi eller operationssjukvård och har ett brinnande intresse för utbildning och fortbildning. Du har dokumenterad erfarenhet från utbildningsarbete samt gärna dokumenterad ledarskapserfarenhet. Som person är du strategisk och omvärldsspanande, du har förmågan att driva projekt självständigt samt har modet att vara innovativ. Du är inkännande och intresserad av att få andra människor att växa. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, intervjuer kommer ske fortlöpande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett treårigt uppdragsförordnade som utbildningsledare för omvårdnadspersonalen inom AnOp sektionen.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Liza Nordström Partanen, sektionschef: 018-611 35 65
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.