Läkare

Sista ansökningsdag 2021-09-30
Arbetsplats Heby Vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH325/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Läkare till Heby vårdcentral 

Vi erbjuder en tillsvidareanställning för dig som är läkare, med start enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% på Heby vårdcentral.

Inom Region Uppsala satsas på trygga anställningar och förmåner som gör skillnad, läs om dem här. Det finns vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter är mottagningsarbete med omväxlande uppgifter.
Det finns möjligheter till uppdrag på MVC/ungdomsmottagningen och handledare av AT/ST läkare.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation. Det är meriterande om du har handledarutbildning. 

Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du tycker om att jobba i team tillsammans med andra 
vill bidra i utvecklingen av verksamheten.

Vår verksamhet

Heby vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vårdcentralen ligger i vacker jord- och skogsbruksbygd i Heby kommun nordväst om Uppsala. Till Heby finns goda kommunikationsmöjligheter från både Uppsala och Sala.

Heby vårdcentral har cirka 7 000 listade patienter och vi är 30 medarbetare. Vår verksamhet är bred och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade. Vi har även en ungdomsmottagning. Den breda variationen av patienter skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats. Vi har diabetes, astma/KOL samt hjärtsviktssköterska med egna mottagningar samt demenssköterska under utbildning.

Vill du veta mer?

Låter det intressant? Varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Ann-Christin Engberg, tel 018-6170373 eller e-mail ann-christin.engberg@regionuppsala.se. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 30 september.  

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.