Operationssjuksköterska till neurokirurgen

Sista ansökningsdag 2021-10-31
Arbetsplats Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS539/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet och ditt uppdrag

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad, jobba för utveckling inom din profession och av verksamheten. Arbetet är omväxlande, liksom tempot, och det finns otroligt mycket att lära. Hos oss utförs operationer under dygnets alla timmar och dessa är både av akut och elektiv karaktär. Som operationssjuksköterska på vår klinik blir du en del av ett team där du huvudsakligen assisterar vid skall- och ryggkirurgi men även viss perifer nervkirurgi och kraniofacial kirurgi. På jourtid bistår vi även vid mindre öron-näsa-hals operationer och plastikkirurgiska operationer.

Vi är en av sju neurokirurgiska kliniker i Sverige och utför cirka 2000 operationer per år varav 1/3 är akuta. Vår verksamhet bedriver vård för patienter både regionalt och nationellt, för människor i alla åldrar med olika neurokirurgiska åkommor. Avdelningen har sex operationssalar med högteknologisk medicinteknisk utrustning. Där en av salarna är vår nybyggda intraoperativa MR-hybrid där vi bedriver verksamhet tillsammans med röntgen och anestesin för att skapa möjligheten till att utföra en MR-undersökning på patienten under operation. En stor del av operationerna utförs mikrokirurgiskt och då finns stora möjligheter att följa med under operationens gång på storbildsskärmar.

Dina kvalifikationer

Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Samt att du är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Tidigare erfarenhet inom operationssjukvård ses som meriterande, men inget krav.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där din roll är betydelsefull i samarbete med kollegorna i operationsteamet

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstider är förlagd dagar, kvällar, helger och nätter i verksamhetsanpassat önskeschema.

Arbetstiderna går att diskutera och det finns möjlighet att komma ner till en veckoarbetstid på 32,33h/vecka. Inskolningen anpassas efter ditt behov.  Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Mats Norman (Avdelningschef) 018-611 45 93
Therese Voortman Landström (Bitr. Avdelningschef) 018-611 45 84

Johan Gad (Vårdförbundet) 018-611 11 05

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.