Tandsköterska

Sista ansökningsdag 2021-09-19
Arbetsplats Folktandvården Almunge
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV57/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

I idylliska och trivsamma Almunge hittar du en av Folktandvården i Uppsalas mindre kliniker. På kliniken arbetar sju medarbetare varav två tandläkare och fyra tandsköterskor. Vi är en erfaren och effektiv arbetsgrupp med höga resultat i såväl kvalitetsmätning som medarbetarundersökning. Vi söker nu ytterligare en tandsköterska.

Ditt uppdrag

Som tandsköterska arbetar du med varierade uppgifter. Du assisterar vid undersökningar och behandlingar och även arbete i steril och reception förekommer. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta med rutinerade tandläkare i undersökningspass eller med eget patientarbete.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet och trivs med att arbeta varierat i rollen som tandsköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du trivs med många patientkontakter där du alltid bibehåller ett gott bemötande. Vi ser gärna att du strävar efter en hög vårdkvalité som ambassadör för vårt folkhälsoarbete.

Det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet som tandsköterska. För dig som är nyexaminerad tandsköterska finns erfarna kollegor på kliniken och du kommer att få en delta i Introduktionsår för tandsköterskor.

Vi erbjuder

Hos oss får du en god stämning, fint samarbete och stora möjligheter till utveckling och självständigt arbete. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd 
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid eller heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.  

Känner du att detta är något för dig? Hela kliniken ser fram emot din ansökan.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Arbetsledare Ann-Cathrin Löwdahl 018-611 69 83
Verksamhetschef Mikael Leijon 018-611 65 55
HR-konsult Lina Wallqvist, 018-611 65 80
Vision 018-611 65 75

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 19 september.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län