Tandhygienist

Sista ansökningsdag 2021-09-19
Arbetsplats Folktandvården Almunge
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV58/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Idylliska och trivsamma Almunge är en mindre klinik som behöver en tandhygienist. Önskar du heltidstjänst kan den eventuellt kombineras med tjänstgöring på annan klinik. Då får du både fördelen av närhet till alla i den mindre kliniken och många kollegor på den stora kliniken. Lönetillägg utgår för tjänstgöring vid kliniken i Almunge

Ditt uppdrag

Som tandhygienist arbetar du med varierade uppgifter. Du undersöker självständigt och behandlar alla kategorier, vi har många barn och frisktandvårdspatienter, som behöver sjukdomsförebyggande och sjukdomsbehandling. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta tillsammans med rutinerade tandläkare i undersökningspass eller med egna undersökningspass med rutinerade tandsköterskor.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet och trivs med att arbeta varierat i rollen som tandhygienist. Vi erbjuder en tjänst på deltid i Almunge eventuellt i kombination med tjänst på annan klinik för heltid.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du trivs med många patientkontakter där du alltid bibehåller ett gott bemötande. Vi ser gärna att du strävar efter en hög vårdkvalité som ambassadör för vårt folkhälsoarbete.
Det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet som tandhygienist. För dig som är nyexaminerad tandhygienist finns erfarna kollegor på Knivstakliniken och du kommer att få delta i adeptår för tandhygienister.

Vi erbjuder

Hos oss får du en god stämning, fint samarbete och stora möjligheter till utveckling och självständigt arbete.

Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat 

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd 
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid eller deltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Känner du att detta är något för dig? Hela kliniken ser fram emot din ansökan.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Mikael Leijon 018-611 65 55
Arbetsledare Ann-Cathrin Löwdahl 018-611 69 83
HR-konsult Lina Wallqvist 018-611 65 80
För SRAT Monica Edling, 070-735 33 50

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 19 september.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län