Ansökan om studielön - barnmorskeprogrammet

Sista ansökningsdag 2021-09-30
Arbetsplats Akademiska sjukhuset
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS752/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Akademiska sjukhuset erbjuder möjlighet till studielön för sjuksköterskor som antas till barnmorskeutbildningen. Studielönen motsvarar 100% av grundlönen (dock max 32 000 kr/månad) och riktar sig i första hand till sjuksköterskor som är tillsvidareanställda, eller som i samband med rekryteringen till utbildningen ingår en tillsvidareanställning vid Akademiska sjukhuset, Region Uppsala och påbörjar sin utbildning vårterminen 2022 vid Uppsala universitet. Studielön kan även komma att erbjudas för studier som bedrivs vid andra lärosäten. 

Villkor

Den som får studielön förbinder sig att arbeta på Akademiska sjukhuset i två år efter avslutad utbildning. Placeringen av de sjuksköterskor som beviljas studielön görs i första hand utifrån verksamheternas behov. HR-direktören vid Akademiska sjukhuset beslutar om studielön i varje enskilt fall. Erbjudandet om studielön under specialistutbildning riktar sig endast till sökande som inte tidigare har erhållit studielön under specialistutbildning inom Region Uppsala.

För mer information

Bitr verksamhetschef Hanna Waernér 018-6113970
Avdelningschef Förlossningen Åsa Edström 018-6172727 
HR-partner Margareta Markgren, 018-6115916
HR avdelningen nås också på e-post till HR@akademiska.se.

Mer information om studielön, samt svar på vanliga frågor hittar du på vår hemsida Vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska på Akademiska sjukhuset | Akademiska

Har du frågor gällande registrering av din ansökan i vårt rekryteringsverktyg kontakta rekryteringsteamet på e-post rekrytering@akademiska.se  

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ansökan

Välkommen med din ansökan (inklusive CV och referenser) via länken nedan. Glöm inte att även lämna in en ansökan om tjänstledighet för studier till din chef samt en komplett ansökan till utbildningen vid Uppsala universitet.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.