Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag 2021-09-26
Arbetsplats Medicinsk administration
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE87/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Medicinsk administration är organiserade under Verksamhetsnära stöd där administrativa resurser, medicinska sekreterare, produktionsplanering, sterilteknik och materialteam finns samlat. Inom Medicinsk administration arbetar vi tillsammans och gränsöverskridande över sjukhusets alla verksamhetsområden. Vi är medicinska sekreterare som säkerställer att sjukhuset har rätt registreringar, korrekt vårdadministration och ett professionellt bemötande mot våra kunder och besökare. Totalt är vi 26 medarbetare som arbetar här och vår verksamhet kännetecknas av hög kvalité, kompetens och nära samarbete.

Ditt uppdrag

Som medicinsk sekreterare hos oss har du en viktig roll där du och övriga i sekreterargruppen stöttar alla enheter inom lasarettet med olika administrativa uppgifter. Huvuduppdraget är journalskrivning, både öppenvård och slutenvård, diagnosklassificering och DRG-registrering, registerhantering, remisser, posthantering och kassa ingår i det dagliga arbetet. Vi arbetar i journalsystemet Cambio Cosmic och programmet Orbit.

Dina kvalifikationer

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i det svenska språket i både skrift och tal. Erfarenhet av diagnosklassificering och kunskaper i vårt journalsystem Cosmic är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

  • Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheterna i förändringarna.
  • Du är stabil och kontrollerade i pressade situationer och har förmåga att behålla ett realistiskt perspektiv.
  • Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett självständigt och effektivt sätt.
  • Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, heltid, tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Du är välkommen att kontakta avdelningschef Liselott Hedberg 0171-418248, liselott.hedberg@regionuppsala.se om du har frågor om tjänsten eller verksamheten.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna examensintyg i din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.