Ortodontiassistent till Akademiska sjukhuset

Sista ansökningsdag 2021-09-25
Arbetsplats Verksamhetsområde plastik- och käkkirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS778/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Den käkkirurgiska sektionen med 46 medarbetare omfattar förutom käkkirurgi, käk- och ansiktsröntgen, käkortopedi och orofacial medicin, egen steril- och operationsavdelning och CBCT röntgen. Sektionen bedriver forskning med hög aktivitet i samarbete med Uppsala universitet och flera internationella samarbetspartners inom akademi och industri. Vår verksamhet är kvalitetscertifierad enligt SS-EN 15224 och ISO 9001. Inom verksamhetsområdet plastikkirurgi och käkkirurgi bedrivs en stor del av sjukhusets högspecialiserade riks- och regionvård samt landstingets två rikssjukvårdsuppdrag, allt i nära samarbete mellan olika specialiteter. Vården av våra patienter sker i multidisciplinära team med representanter inom och utanför verksamhetsområdet. Vi fokuserar på ständig utveckling av vår kärnverksamhet och arbetar med verksamhetens patientflöden för att driva utveckling med patienten i fokus.

Ditt uppdrag

Patientarbete med sedvanligt arbete i ortodontiteam och viss patientadministration. Du får introduktion till käkortopedisk verksamhet och handledning av erfarna specialisttandläkare och med nära samarbete med verksamhetsområdets LKG-team och team för kraniofaciala missbildningar.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad ortodontiassistent och som brinner för att arbeta med patienter som har särskilda behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och proffessionellt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du talar och skriver flytande svenska. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 50% med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Gruppchef Gabriella Lindblad tel. 018-617 27 47 gabriella.lindblad@akademiska.se
Tf sektionchef Lisa Jansson tel. 018-611 64 63 elisabeth.v.jansson@akademiska.se
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.