Bröstsjuksköterska, Kirurgmottagningen Akademiska sjukhuset

Sista ansökningsdag 2021-09-19
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi, Kirurgmottagningens bröstmottagning vid Samariterhemmets sjukhus
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS786/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På bröstmottagningen arbetar sjuksköterskor, bröstkirurger och sekreterare. Här har bröstsjuksköterskorna en egen mottagning i anslutning till mammografin. Vi erbjuder rådgivning, undersökning och initierar vidare utredning. Patienterna kan söka utan remiss vid besvär och kommer också för utredning efter mammografi. Kontaktsjuksköterskorna upprättar en vårdplan och fungerar som samordnare för de insatser som patienten behöver, de är också operationskoordinatorer.

Här arbetar vi i team för att erbjuda en snabb och effektiv vård för patienter med misstänkt och diagnosticerad bröstcancer. Vi planerar patientens behandling i samarbete med radiologer, kirurger, onkologer och patologer. De patienter som behöver opereras, får sin operation på Samariterhemmets operationsavdelning.

Vi bedriver en internationellt och nationellt erkänd bröstkirurgi och behandling. Bröstmottagningen ligger på Samariterhemmets sjukhus, centralt i Uppsala.

Ditt uppdrag

Arbetet är självständigt och stimulerande och då vi är en liten enhet är vi beroende av varandra. Det innebär att viljan och förmågan att samarbeta värderas högt. Arbetstiden är förlagd vardagar

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska sedan några år, gärna med erfarenhet av kirurgi eller onkologi. Du tycker om och har förmågan att arbeta självständigt och ta stort ansvar. Logistisk förmåga och god kommunikation är viktiga egenskaper vi behöver. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde snarast efter överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till vardagar.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Charlotta Marquardt, tel. 018-611 45 42
Facklig kontakt vårdförbundet 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.