Sjuksköterska intresserad av kirurgi och infektion

Sista ansökningsdag 2021-10-31
Arbetsplats Verksamhetsområde urologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS791/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På Urologavdelning 50 C vårdar vi patienter med sjukdomar i njurar, urinledare, urinblåsa, prostata, urinrör och testiklar. Patienterna kommer via elektivt intag, efter planerad åtgärd/operation eller via akutmottagningen med akuta urologiska besvär som till exempel njursten, urosepsis, hematuri och urinstämma med njursvikt. Vi vårdar alltså både postoperativa och akuta patienter med effektiva patientflöden.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med sjuksköterskelegitimation som är intresserad av ett spännande arbete som kommer ge en bred kompetens i din roll som sjuksköterska.

Din kompetens

Du ser och förstår din roll i teamet runt patienten samtidigt som du tar egna initiativ för att arbeta självständigt. Du tycker det är roligt med omväxlande arbetsuppgifter, du planerar och lägger upp ditt arbete på ett strukturerat sätt men klarar av att prioritera om då det behövs. Du har god förmåga att samarbeta med personer från olika yrkeskategorier samt lyssnar och kommunicerar på ett öppet sätt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning eller timanställning med tjänstgöringsgrad 100% eller enligt överenskommelse. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas. Tjänsten innefattar dag-, kväll och eventuell nattjänstgöring alla dagar i veckan, möjlighet till rotationstjänst i Akademiska modell 2. 

Under din 5 veckor långa introduktion kommer vi hjälpa dig att bli trygg i din profession.
För att stötta dig som är ny hos oss, oavsett tidigare erfarenheter, har vi en klinisk handledare som hjälper dig med specifika moment eller som ett generellt stöd i arbetet. Vi har även en utbildad SMART-instruktör som regelbundet håller i simuleringar med olika akuta scenarion som kan uppstå på avdelningen, tex sepsis, blödning och anafylaktisk chock.

Är du intresserad av att hospitera hos oss för att se vår verksamhet, kontakta Anna nedan.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef, Emma Strandqvist, 018 – 617 15 77, emma.strandqvist@akademiska.se
Biträdande avdelningschef, Anna Lindqvist, anna.s.lindqvist@akademiska.se
Facklig kontaktperson, Vårdförbundet, nås via växeln 018 – 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.