Operationskoordinator till kirurgi

Sista ansökningsdag 2021-09-19
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS794/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområdet kirurgi består av sju olika sektioner med olika inriktning. Personen vi söker kommer i första hand jobba mot sektionen för esofagus och ventrikelkirurgi samt till viss del mot sektionen för organtransplantation. Vi bedriver högspecialiserad vård med patienter både från vårt närområde samt från hela regionen.

Ditt uppdrag

Som operationskoordinator ansvarar du för planering och samordning av patienter som ska genomgå operation och behandling. Du kommer vara personen som ansvarar för helheten kring planeringen. Det innebär kontakt med patienter, andra regioner, kontaktsjuksköterskor, operationsavdelning, röntgen o.s.v. Du har möjlighet att själv lägga upp och planera ditt arbete. Du förväntas ha ett mycket gott och nära samarbete med övriga två koordinatorer på avdelningen

Dina kvalifikationer

- Sjukvårdsutbildad, gärna sjuksköterska men inget krav
- Några års erfarenhet inom vården är ett krav
- God allmän datorvana, helst erfarenhet av Cosmic
- Gärna erfarenhet från en administrativ och koordinerande roll
- Du ska vara kommunikativ och serviceinriktad
- Noggrann, strukturerad och lösningsorienterad
- Du behöver ha en professionell inställning med hög servicenivå.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper

Vi erbjuder

En tillsvidare anställning. Helst heltid men det kan eventuellt diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är dagtid måndag till fredag.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Hör av dig till avdelningschef Nicolina Wennergren tel 018 - 611 46 68
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.