Sjuksköterska, vikariat

Sista ansökningsdag 2021-09-26
Arbetsplats Samariterhemmets vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH341/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Varmt välkommen till oss på Samariterhemmets vårdcentral!

Vi söker dig som är sjuksköterska och erbjuder ett vikariat på heltid med start enligt överenskommelse tom 22 juni 2022. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag
Dina arbetsuppgifter består av telefonrådgivning och triagering av våra patienter samt handlägga ärenden i 1177 och Prator. 

Din kompetens
Legitimerad sjuksköterska, företrädesvis med erfarenhet från primärvård. 

Vi söker dig som är positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. 

Vår verksamhet

Samariterhemmets vårdcentral ligger mitt i centrala Uppsala, ett stenkast från Resecentrum. Vår vårdcentral är en stor verksamhet med drygt 14 000 listade patienter. Tillsammans är vi drygt 80 medarbetare och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade. Den breda variationen av patienter skapar en utvecklande arbetsplats. Hösten 2018 valdes Samariterhemmets vårdcentral ut att bli en av två akademiska vårdcentraler i Region Uppsala. Det innebär ännu bättre möjligheter att bedriva forskning, förbättringsarbete och utbildning. Till stöd har vi ett nyinrättat akademiskt primärvårdscentrum. Redan tidigare har vi utmärkt oss, bland annat har vi utsetts till bästa vårdcentral för kliniska placeringar av studenterna på läkarutbildningen.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om oss och jobbet är du varmt välkommen att kontakta gruppchef Carina Stridh Holstensson, tel 018- 617 10 21, e-mail: carina.stridh.holstensson@regionuppsala.se. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 19 september. Bifoga kopia på din legitimation och intyg på det som styrker din kompetens och erfarenhet.

Intervjuer sker löpande. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.