Sjuksköterska uppvakningsavdelning 79G

Sista ansökningsdag 2021-10-12
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS805/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Gillar du varierande kirurgi och akut verksamhet samtidigt som du värderar en trevlig arbetsplats med bekväm arbetstid! Då kan vi vara arbetsplatsen för dig!  

Här på uppvakningsavdelningen 79G OPÖ kommer du bedriva postoperativ omvårdnad av patienter som genomgått operationer inom oral, plastik och öron. Hos oss opereras både barn och vuxna med varierande diagnoser och vårdbehov. Det är allt ifrån kortare ingrepp där patienterna inte kräver så mycket postoperativt omhändertagande, till stor avancerad kirurgi med avancerat postoperativ omhändertagande. Vi bedriver inte bara en planerad verksamhet utan hanterar även akuta ärenden. Vi har öppet måndag - torsdag 8.00-18.30, fredag 8.00-16.00, stängt helger och röda dagar. 

Dina kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, tidigare erfarenhet av intermediärvård och arbete på uppvakningsavdelning ses som meriterande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är initiativrik, flexibel och har god samarbetsförmåga. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning med tillträde och tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Hos oss erbjuds du dessutom individuellt anpassad inskolning, möjlighet till utveckling och du uppmuntras till delaktighet i ditt arbete.  Läs gärna mer om vår verksamhet på www.akademiska.se. Skulle du vilja komma och hospitera på vår avdelning är du varmt välkommen att kontakta någon av nedanstående chefer.

Verkar det här intressant? Välkommen med din ansökan!

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Helena Spinord avdelningschef 018- 611 96 58.
Sara Ek, biträdande avdelningschef 018- 617 47 62
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningsperioden. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.