Två skötare till psykosvården, psykiatriavdelning 1

Sista ansökningsdag 2021-09-30
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS810/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Psykiatriavdelning 1 är en akutavdelning med heldygnsvård som ingår i vårdkedjan psykosvård inom verksamhetsområde psykiatri på Akademiska sjukhuset. Vi vårdar personer med psykossjukdom och psykostillstånd samt gör psykosutredningar. Vi har ett nära samarbete med öppenvård och kommuner i hela länet. Vi utvecklar ständigt samarbetet med övriga psykiatriska inriktningar i huset.

Vi arbetar hälsofrämjande och har skapat en arbetsplats med en bra mix av personal med olika bakgrund och kompetens, vi arbetar aktivt för att var en hälsofrämjande arbetsplats med stark teamkänsla. Vi utvecklar nu personcenterad vård och arbetar med återhämtning där patientutbildning i grupp och individuellt pågår.

Vi söker dig som tillsammans med övriga medarbetare vill vara med och utveckla vården för våra patienter. Vi kan erbjuda en stimulerande arbetsplats då Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård, forskning, utbildning och utveckling. Viktigast av allt är att du vill utvecklas tillsammans med oss för en bra patientsäkerhet och en hållbar arbetsmiljö.

Ditt uppdrag

Som skötare i psykiatri möter du många olika människor i svåra situationer. Avdelningen tar emot de flesta patienterna akut och arbetstempot är tidvis högt. Du ingår i ett team där ni hjälps åt men det krävs också att du kan arbeta självständigt, vara flexibel ock kunna anpassa din kommunikation utifrån situation och patientens behov. Dina arbetsuppgifter är avdelnings och omvårdnadsuppgifter där både psykiatrisk och somatisk vård ska utföras och samordnas.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare/undersköterska. Erfarenhet av och intresse för psykosvård är önskvärt. Vid tillsättningen tar vi stor hänsyn till personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Ann-Sofi Stadell, 018–611 51 97, mobil 070–6119278, anne-sofie.stadell@akademiska.se
Facklig representant nås via växeln på 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer ske löpande. Provanställning kan komma att tillämpas.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.