Sjuksköterska, natt

Sista ansökningsdag 2021-10-18
Arbetsplats Närvårdsavdelningen i Uppsala
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH350/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska hos oss på Närvårdsavdelningen!

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 50-100%, där vi kan erbjuder dig en trygg och utvecklande miljö. Vi behandlar patienter med många olika diagnoser men vår målgrupp är äldre patienter. 

Vi söker dig som vill arbeta natt. Tillträde 1 november eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Ditt uppdrag
Som sjuksköterska hos oss arbetar du tillsammans med övriga i teamet för att tillgodose patientens behov av medicinsk omvårdnad. Förutom att ge bästa tänkbara vård till våra patienter arbetar vi aktivt med kontinuerlig utvärdering samt utveckling av verksamheten.

Vi arbetar tillsammans för att skapa en sammanhållen vårdprocess där alla vet sin roll och där alla kan bidra till tydlighet och trygghet för patienter och anhöriga. 

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har varit det minst 1 år. Erfarenhet från avdelningsarbete är meriterande. Som person är du positiv, prestigelös och empatisk med förmågan att se patientens behov.

Vår verksamhet
Närvårdsavdelningen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala, och ligger vid natursköna Ulleråkersområdet i Uppsala. Vi vänder oss i första hand till äldre patienter som behöver inneliggande sjukvård men inte sjukhusets resurser för behandling eller utredning. Patienterna kommer antingen via remiss från primärvården, via direktinläggning av mobiltnärvårdsteam eller från akutmottagningen på Akademiska sjukhuset. Medelvårdtiden är cirka en vecka

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta någon av våra gruppchefer Åsa Lindblad tele 018-6111898 asa.lindblad@regionuppsala.se eller Rikard Hammarstedt tele 018-6116234 rikard.hammarstedt@regionuppsala.se

Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 18 oktober 2021. Bifoga utbildningsbevis, bevis om legitimation och andra relevanta bilagor.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.