HR-partner verksamhetsstöd

Sista ansökningsdag 2021-09-19
Arbetsplats HR-verksamhetsstöd
Förvaltning Regionkontoret
Referensnummer RK63/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Tjänsten är som HR-partner med placering på HR-avdelningen på Regionkontoret. Du blir en del av enheten HR-verksamhetsstöd som är uppdelat i tre team. Den här tjänsten är en del i teamet som arbetar med de fem förvaltningarna: Fastighet och service, Resurscentrum, Regionkontoret, Trafik och samhälle och Kultur och bildning.

Tjänsten kommer främst att ha fokus på Regionkontoret, där du är den primära HR-kontakten för chefer och verksamheten. Teamet består av fyra HR-partners och en HR-administratör och chef för teamet är HR-chefen. 

Ditt uppdrag

HR-partnerrollen är en bred generalistroll som arbetar med att ge konsultativt och proaktivt stöd till chefer och verksamhet i samtliga HR-processer såsom kompetensförsörjning, arbetsmiljö och rehabilitering, arbetsrätt och lönebildningsfrågor etc. Du ansvarar för och driver facklig samverkan och föredrar HR-frågor i ledningsgruppen på förvaltningen. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen som personalvetare eller liknande med några års erfarenhet inom brett HR-arbete. Meriterande är erfarenhet från offentlig sektor.

Du ska ha god förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya processer och arbetssätt och tryggt coacha och stötta cheferna och verksamheten i samtliga HR-frågor. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och vill att du har ett stort engagemang för att bidra till ett positivt arbetsklimatet i teamet.

Din kompetens

Som person är du initiativtagande, prestigelös och självgående. Du är trygg, har självinsikt och arbetar bra med andra människor samtidigt som du är självgående och når dina överenskomna mål i tid. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera situationsanpassade lösningar, både mot verksamheten och inom teamet.

Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har lätt för att prata inför grupp och följer  upp att budskapet har nått fram.

Vi erbjuder

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. 

Vårt moderna kontor ligger mitt i centrala Uppsala, i direkt anslutning till Uppsala resecentrum. Som arbetsgivare vill vi skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska ha det bra, så att man kan känna sig trygg och ha kvalitet i livet utanför jobbet. 
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


HR-chef Verksamhetsstöd, Sofia Reinholdsson, sofia.reinholdsson@regionuppsala.se, 018-611 19 73
Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Regionkontoret

Region Uppsala ska främja hälsa och förbättra livskvaliteten hos invånarna. Region Uppsala tar fasta på förmåga till förnyelse och tar ansvar för en hållbar utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. En nyskapande region, en växande region – en region för alla.

Regionkontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i regionens olika verksamheter och Region Uppsala.